Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

m8zmkic73

Jó reggelt, sziasztok.

Tudtok nekem segíteni? Egy olyan cégre lenne szükségem, akik műanyag doboz kivitelezésében otthon vannak. Nem fröccsöntés. Ez egy cirka 200 x 200 x 200 mm-es kocka (na, nem ennyire kocka, ) Ennek az alján elektronikai csatlakozók vannak. A dobozba oldalt és hátulról nem juthat be fény, az elején piros plexi van.
Több darab kellene, teljesen egyformák, és kivitelezésre is teljesen egyformának kell lenni.
Ha ismertek ilyen céget, már megyek is egyeztetni.

Köszönöm, további szép napot.

upb5upaw6

Sziasztok,

3D csőhajlításban járatos embert/céget keresek.
Egy prototípust szeretnék készíteni, amihez egy kb. 3-10 mm átmérőjű, kb. 2 méter hosszú csövet kellene terv alapján megadott 3d formára hajlítani. Mivel első körben nem sorozatgyártásról lenne szó, csak egy-két darabról ezért valami egyszerű, olcsó megoldás érdekelne. Nem kell extrém pontosság. Találtam pár céget, de azok nagyok, ipari mennyiségben dolgoznak stb.

Vannak a neten DIY wire bender gépek, hátha valaki játszott már ilyennel... [#lookaround]

upb5upaw6

bocs, pontatlan voltam. Drót és huzalhajlítás is szóba jöhet, nem csak cső. Gyakorlatilag egy fémvázra van szükségem.

kaqkk007

swa3ctmw2

Sziasztok.
Cnc esztergálásra keresnék valakit, aki autocad rajz alapján viszonylag kis méretben tudna legyártani aluból néhány alkatrészt.(első körben csak 1-1 darabot teszt jelleggel)  
Aki késztetést érezne rá, kérem pü-ben jelezze.
Köszönöm.

AlbertR

Sziasztok!
Keresek hegesztőpálcát ER21 kék dobozos régi Csepel Művek
gyártmányt 2-2,5mm átmérő.
Ajánlatot privátban kérem! Köszönöm!
Üdv: AlbertR

D.Laci

Vákuumszívott technológia esetleg?
De lehet ajánlanak más megoldást is.

http://www.mobilker94.hu/

m8zmkic73

0safvrxpk

Tisztelt Urak!

Omron C1000H CPU-hoz értő szakembert keresnék.

szf

Nincs valakinek egy elfekvő Nextion kijelzője ebay-os áron?

dezso74

Szia Mindenkinek!

E 400-as esztergához keresnék 3,6 Kw-os villanymotort.

D

gaben

Sziasztok,

keresek olyan céget vagy bárkit aki elfogadható minőségű gumizást tudna készíteni alumínium görgőkre. Durván 5-10mm-es vastagságra lenne szükség, egy 250mm átmérőjű és 60mm szélességű alu körrúd esetén.

Mellékelek egy fotót is.

köszi, Gábor

jani300

Itt pl voltam néhány éve . Gondolom messze van .  AGUM Arató István Gumiüzeme 7940 Szentlőrinc, Munkácsy M. u. 22.

gaben

Köszi, de nem linkekre van szükségem, azzal kezdtem én is.
Konkrét tapasztalat érdekelne, mert már sok céget végigtelefonáltam és ilyesmit nagyon kevesen csinálnak.