Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Tegnap írtam az ügyedben egy magánlevelet az üzenő rendszeren keresztül .  Megkaptad ?

bicme92us

Keresek: S576 siemens ic-ét érintő kapcsolóhoz! Kontállux, kontakta, érintős  kapcsolót. Weller (kattogós) pákákoz hegyeket. Találkozós átvétel szuper lenne!

PSoft

Ha megtalálom, viszek Neked szenzoros Kontállux-ot.
Lehet, hogy több darabot is.

Keressük egymást péntek délután.[#wave]

bjam28

gaben

Lenovo Thinkpad billentyűzet nem tetszik?
Hazaértem lefotózom.

PSoft

Egy ilyen bontott, "ipari" beépíthetőt tudok vinni holnap ajándékba.:)  Ha kell, bedobom a kocsi hátuljába.

svejk

svejk

Légszi-légyszi mérd le gyorsan a szélességét!

PSoft

Parancsolj:

482x178x25mm a teljes méret.
465x100mm a négy furat.

svejk

AlbertR

Sziasztok!
Keresek jó állapotú 3 pofás 120mm
eszterga tokmányt szerelhető puha
pofával, cserélhető pofa garnitúrával.
Választ privát üzenetben kérem.
Köszönöm! Üdv: AlbertR

Csuhás

Keresnék henger alakú csapágygörgőt. Egy golyós sínpárban cserélném ki a golyókat kereszt elrendezésű görgőkre. A golyók 17/32 inch méretűek voltak ezért vagy ilyen vagy 14mm átmérőjű görgőket keresek amik magassága kevesebb mint az átmérő. ( 12..13.9) volna az ideális. Tud valaki esetleg beszerzési forrást? kb 40db kellene.

B. terv. Van valakinek hozzáférhetősége csúcsnélküli köszörűhöz? Mert esetleg gyártok görgőket, hőkezeltetem, de egyformára kellene őket köszörülni.

ANTAL GÁBOR

Elvileg kereskedelmi árú a 14/14 es görgő . Azt az 1 tizedet le is köszörülhetnéd .. Confidenca , bearring ( s ) jut az eszembe  ( én spéci golyókat az utóbbitól szoktam beszerezni )