Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

fa_kukac

Köszönöm, már megy ezerrel a cnc faesztergálás 28 éve, csak most készítek egy új kisebb gépet, és ahhoz szeretnék venni befogó azaz meghajtó tüskét. Csak nem emlékszem az angol nevére, nem elég hogy beszélek angolul, de ezeknek ugye jellegzetes saját nevük van. Aliexpressen nézegettem egy éve, csak nem raktam kosárba.

D.Laci

D.Laci

fa_kukac

Köszönöm mindenkinek, drive center a nyerő, meg is találtam a nekem megfelelőt.

LittleSV

Sziasztok. Segítsetek kérlek, hogy a fenébe keressek rá rugós tányéros szorítóra? Babakocsiknál van pl két oldalon az árnyékolónál ilyen amivel a felső részét lehet lezárni/nyitni és szögbe állítani.
Műanyag ház, két félből áll, a két fél között nagy átmérőjű rugó. Az egyik felén körbe gödrök vannak a másik felén 1 csapágygolyó, és a két fél átmenő csavarral össze van húzatva (ezzel lehet állítani a feszességét is a nyitásnak). A két felet egymáson elfordítva a gödrökbe beugrik a golyó, és megáll ebben a pozícióban.
Elég konyhanyelven volt? :)

guliver83

PSoft

Ma, nekem is megjött a kettő.:)

Köszönöm![#worship]

guliver83

remrendes

Jo reggelt!
Lenne 14db kozepes meretu vasdarabom, aminek a legyartasara keresek vallalkozot.
A legnagyobb mart alkatresz befoglalo merete 1600x500x80mm es kb 6-800kg. Illetve lenne egy esztergalt alkatresz, 450mm atmerovel es 200mm hosszal.

frob

Sziasztok
alumínium gépépítő elemeket hol lehet jó árban beszerezni, első sorban számlásan érdekelne... tehát céget keresek aki ilyenekkel foglalkozik.

Még a lineáris sínek és kocsik érdekelnének, szintén hasonló módiban.

bevált lehetőleg nem aranyrudak otthagyásával kecsegtetőkre vágyom :)

Előre is köszi!

R.

ywathzay

Lonewolf-nak biztos van mindene, és Ő számlaképes is.

frob

frob

Közben kotrok a neten is, de egyszerűen nem hiszem hogy csak olyan webboltra lelek akol nincs ár felrakva, van ahol még katalógus sincs...
Szóval ha valaki tud webboltot, vagy céget, még mindig jöhet alu gépépítő elemekkel kapcsolatban.
R.

szf