Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

PSoft

ajpwg6jrn

Sziasztok.
Zártszelvényeket hol érdemes vásárolni? Pest megyén belül. (Budapest és Alsónémedi vonzáskörzete.)
20x20-tól 100x100-as négyzetes zártszelvényekre gondolok.

gg58bmmp2

Sziasztok 25*1,5-2-es varrat nélküli rozsdamentes csövet hol lehet beszerezni.
Gugliztam, de árat és kiszolgálási mennyiséget nem láttam: csak hívjon .. érdeklődjön stb.
olyan kell ahol odamegyek kérek kiszolgálnak
kb 5-15 méter kell

000000000

bruttó 2500-3000 Ft/ méterrel számolhatsz, de szabadrabló cégek erre simán rávernek !

000000000

Például bronzker-t hívd fel.
Hegesztett KO33-as csövük biztos van, vagy pár nap és beszerzik.
És adnak akár 10 centis darabot is !

m8zmkic73

Szervusz,
a héten biztosan nem tudom, mert Fehérváron vagyok, de a jövő héten megnézem

remrendes

Igaz, nem CNC, inkabb SMT, de keresnek valakit egy kisebb aramkor tervezesere, szamlakepesen.
Nehany motor, nyomogob, esetleg kijelzo lenne a feladatban.
Gondolom valamilyen mikrovezerlovel lenne e legolcsobb megoldani, PLC itt sajnos agyuval verebre.

m8zmkic73

vvmnd5ks

Üdvözlet a kartársaknak! Keresek valakit aki tudna 45 fokos hegyet esztergálni kb. 30 mm vastag grafitrúdba, kb. 5 db. van. Válaszokat privátban kérem, köszönöm!

2nbj3n5m

T. Cim.
XIX ker. Vasgereben u. 4.
A valamikori traktórgyár területén,az Alutechnika kft-val szembe. Ök hozzák be az országba olcsó nagyker.

xt79ipd3

Üdv!
1000 db 3,15 vagy 3,17 csapágygolyóra lenne szükségem. Tud valaki olcsóbb forrást a bolti 10Ft/db árnál?
Köszönöm.

vjanos

Tavaly a confidenza-nál 3 Ft volt darabja.
Esetleg ebay?

xt79ipd3

Köszi a tippet!
Az olyan webáruházak oldalait automatikusan zárom is be, ahol nincsenek kiírva az árak. De akkor tőlük kérek árajánlatot.

3n2iykbb6

Kedves Kollégák!
Lv 2-3 mm körüli rozsdamentes perforált lemezt keresek kb átm. 250 mm. Gyümölcsmagozó "fejlesztéséhez" kell, ezért különböző lyukméret is szükséges 5 - 10 mm között. Ha van valakinek ötlete, kérem, segítsen. Köszönettel, Dezső