Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ebalint

Használtuk, de "fönt" .

A tizedespont nem volt.

Ma minden van, ahogyan csak szeretnéd, vagy nem szeretnéd.

guliver83

Tudja esetleg valaki hol lehet venni személyesen Strausz mini kompresszort?
Már hívtam egy pár eladót de mindenki csak rendelésre és csak posta lehetséges.

somma

guliver83

Ismerem ezt az oldat, de egyébként jó is mert holnap arra megyek dolgozni!

07ge6cbuy

Üdv Mindenkinek !    Tud valaki egy mestert aki egy ilyen szelepköszörű befogó patront megtud csinálni ?

ANTAL GÁBOR

ukr6dzvr

Sziasztok,

Eladó eredeti csomagolásban 2db MEANWELL tápegység.
Tipus:DR-75-24
Input:100-240VAC 2A
Output:24VDC 3,2A

5000Ft / darab

Révész Richárd

Valaki ismer olyan céget vagy magánszemélyt, aki Diósd és környékén meg tud ívelni 40x10-es laposvasat élében?
Kb 2 fm hosszú és 4m az ív sugara.
2 db kell.

Csuhás

Műszerész tanulóként az első munkám laposvasból S és O alakok kalapálása volt. Ha nem precíziós célra kell az ív akkor megpróbálhatod kézzel a vas egyik felét kalapálva. Elég nagy az ív így sikerülhet. Persze valami felrajzolt sablon vagy 4m madzag kell a méréshez.

000000000

Akkor nem szívattak annyira ha csak S-t és O-t kellet kalapálni.
Csinálj 8-ast kb 60 centi 20x5 laposvasból.
Azzal borotválkozni is lehetett mire kikalapáltuk  [#nevetes1]
Amúgy meg lehet csinálni szépen is csak kell egy megfelelő fokú kalapács amit az anyagra rátéve egy másikkal rendeset rásózva alakul az.
Arra kell figyelni, hogy az anyag felénél ne lógjon át, de gondolom ezt tudod, csak a kollégának írom.

Révész Richárd

Korlá lesz, nem akarom elkalapálni , főleg, hogy bomború a tetőnek való.

Csuhás

Pedig ha nem csak úgy kalapálnád hanem két kalapáccsal dolgozva valami előrajzolt cirádát ütnél rá akkor még szép is lehet az eredmény. És mégse kell kuncsorognod az ívelésért.

xbwtgv9j

Révész Richárd

Már nem kell bele minta.[#smile]
Nem kuncsorogni akarok, megívelik, kifizetem.
Ha nem sikerül találni valakit akkor csinálok egy ívelőt.

RJancsi

http://www.trialproduct.hu/

Én 40X60-as mángorolt zártszelvényt szerettem volna íveltetni. Írtam nekik egy mailt, amire szinte postafordultával válaszolt az ügyvezetőjük: "Kapacitás hiányában nem tudjuk elvállalni, de ha Ön vállalkozik rá az ívelő gépünket szívesen rendelkezésre bocsájtjuk" [#taps]
Most ezer más dolgom van, de élni fogok a lehetőséggel (a kerti tavunkra szeretnék egy kis kovácsoltvas jellegű hidat építeni).