Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

nja848cgt

Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Kaptam egy régi Roland fóliavágót.
(eurocut nevu programmal lehetett használni kb. windows 95/98 al)
Van-e rá lehetőség (kicserélni az "agyát") müködtetni windows7-el
Van-e valaki aki ezt vállalná?
Én Bp. III. ker.
Köszönettel,
Imre

000000000

Win7 alatt is kell tudni működni a programnak.
Egy számítógép szervizes ismerős mondott erre egy megoldást.  
Másold fel a telepítőt a HDD-re és mielőtt elindítanád a Setup.EXE-re rá kell klikkelni jobb egérgombbal.
Ott tulajdonságok, kompatibilitás alatt a kompatibilitás üzemmódnál ki kell választani a Win 95-öt.
Majd így kell futtatni.
Ilyenkor az összes feltelepített cuccot 95 kompatibilis módon fogja felrakni és futtatni.
1000 éves nyomtatókat így lehet életre bírni.

Arany János

Sziasztok!
Nagy szükségem lenne egy ZB5 AH-s Schneider megnyomásra bennmaradó, vagy egy kettős  gombfejre! Biztos beszerzési hely is érdekelne!

csakyt

Szia
Igen, tudod működtetni, de nem úgy, hogy a kompatibilítási módot átállítod. Akkor lehet csak működtetni, ha úgy van telepítve a windows 7, hogy az XP-ét a windows 7-el frissíted.
A kompatibilítási mód választásnál csak abban az esetben fog működni, ha úgy van a számítógép telepítve, hogy folyamatos a windows verziók frissítésre egyre nagyobb verziókra.

A megoldás az, hogy ha nincs fontos dolog a gépeden, akkor leformatálod, felteszed a windows xp-ét (lehetőleg a 3-as patch legyen, és ha fent van a windows xp, akkor beteszed a windows 7 lemezt, és formatálás nélkül felfrissíted az új windows 7-et. Csak így működik.

remrendes

remrendes

Mondjuk pl egy W7-en futtatott virtualis geppel nem mukodne?

fa_kukac

Sziasztok! Érdekelne, hogy a linken szereplő áramkörről van e valakinek véleménye, vagy tapasztalata? Vagy hasonlóról ajánlása? Köszönöm.

http://www.ebay.com/itm/CNC-USB-MACH3-100Khz-Breakout-Board-4-Axis-Interface-Driver-Motion-Controller-/262533938585?hash=item3d203dfd99:g:QA8AAOSw6n5Xvrtd

000000000

Nemrégiben veséztük pont ezt.
A gondos több éves tervezőmunka eredménye a sárgával bekarikázott rész.
Szerintem ez mindent elmond a konstruktőrök igényességéről !  
Tehát ha gondod lesz a suport is hasonlóan igényes lesz, már ha el tudod érni a fejlesztőit ! [#nemtudom]

fa_kukac

Aha, látom, köszi. Gondolom ha a jónál akarok maradni, akkor UC100, azzal nem volt még gondom.

000000000

Ez a gond az összes hasonszőrű kinai mozgásvezérlővel.
Volt szerencsém pár típushoz, konkrétan ehhez még nem.
Az esetleges felmerülő problémáknál a terméktámogatás abban kimerül, hogy átutalod az összeget és feladják a csomagot.
Ennyiből jobb a hazai jól bevált.

remrendes

Ilyen vagy hasonlo nyomatekhatarolo tengelykapcsolo beszerzesi forrast nem tud veletlen valaki?

svejk

remrendes

Most hirtelen 12.000-re kellene.
Az ovek allithato 8.000-22.000 kozott.

svejk

Őööö... pontosítsunk, írjuk "magyarul". (egem zavar az a pont, bár tudom amerikaiak használják nagyságrendek jelölésére)
Tehát 8-22 kNm-re?