Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

vadember

Mi a neve annak a mágneses fóliának amivel bemutatja a mágneses erővonalakat 2.15-nél?
Esetleg valami beszerzési helyet tud valaki mondani?

frob

Megnéztem a "ponyvát" faja cucc, de arra amire nekem kell nem jó, max fémmegmunkáló gépekre lehet jó harmonika gyártásra, mert bár a cug nem fúj át rajta mert olyan sűrű szövésű valóban, de átlátni azért át lehet rajta, tehát a por füst simán átmegy...

Marad a műbőr vagy valami hasonló...
Azért köszi, legalább tudom hogy hol keresem ha valami ilyesmi kell.

R.

d6i9g5pbs

Keresek Maho700c marógéphez philips432 es vezérlésü...interfész kártyát  relékkel  ajánlatot  üzenetben kérek..

b4nm7gjvr

Műbőr is csak addig jó, míg ki nem törik! Amint kitörik a fedőfestés alatt a szőtt szöveten, szintén átmegy a por...még lehet jobban!

AlbertR

Sziasztok!
Mágnestalpas fúrógépe esetleg van valakinek
Budapest környékén?
2 furatot szeretnék kifúrni a szerszám
köszörű asztalán és a t-nútos asztalon,
hogy fel tudjam fogatni rá az asztalt.
Előre is köszönöm ha tud valaki segíteni!
Üdv:AlbertR

zip0ji0se

Sziasztok!

Esztergályos segítséget keresek egy 260 mm hosszú trapézmenetes tengely készítéséhez. A végein csapágy illesztéssel és hozzá anyát is. Anyagot adok hozzá. Jenőben lakom és nincs olyan emberke, aki legyártaná a közelbe.
Erről lenne szó.
Üdv:
Henrik

szf

Sàrszentmihàlyon van forgàcsoló a Fő út mellett.
Mik a méretek?

zip0ji0se

Köszönöm az infókat mindkettőtöknek.
A Mihályi biztos jól elvan dugva, mert ott nem láttam még, hogy ki lenne írva. A csali bolt előtt vagy utána van?
TR 10X2 lenne csapágyvéggel, de közben már felvettem a kapcsolatot casyjozsi-val.
A Mihályi cím is jó lenne, mert lenne még a késöbbiekben esztergályos meló, mivel át akarom alakítani majd a körfűrészgépemet.

szf

Most reggel megnézem a hàzszámot azt majd írok.

remrendes

Csuhás

Nem tudtok valakit aki ksu/tos/stanko szerszámélezővel dolgozik, és hajlandó volna egy mini tanfolyamot tartani?
Alkalmanként pár óráról volna szó mondjuk két három alkalommal. Szerintem a fórumról volna néhány jelentkező, így az egy főre nem jutna túl nagy költség, és az oktató kollégának is meg tudjuk fizetni az idejét.

KBalázs

Sziasztok, tudja valaki hogyan hívják, hol keressek olyan ragasztó anyagot (gondolom spray), amit tetszôleges anyagra felfújva "tapadós" szilikon bevonatot ad? Olyanra gondolok mint pl. a telefonok képernyôvédô üvegfóliájára is felvisznek, valami leheletvékony szilikongumi-szerû bevonat, ami üvegre tapad, de nem hagy nyomot visszaszedéskor.
Valamivel sûrûbb anyagom van (dow corning toray), de az tubusos és nem vihetô fel elég finoman (és a beszerzési forrása megszűnt).

y580keijn

Szia.

Én is jelentkeznék egy tanfolyamra ha úgy alakul...

Kappann