Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Révész Richárd

Köszi, megnézem.
Most már tényleg kell igyunk egy kávét.[#integet2]

RJancsi

Hacsak nincs kávéfőzőtök, ki kell mennünk valami büfébe. Nekem nincs ilyen kulináris gépezetem a laborban. [#szomoru1]

Révész Richárd

k2rf792ud

üdv!
új vagyok a témában.
jövő héten jön meg a cnc-m, és szeretnék neki építeni egy asztalt. alul fiókokkal, meg egy fakkal a pc-nek.
oldalt pedig egy monitor és klaviatúra tartóval.
hol érdemes beszerezni az építőelemeket?
bosch aluprofilra gondoltam.
nem tudom hányas átmérővel kellene. kb 40 kiló a gép.
méretei pedig 100x65
gondolom örültök most nekem...
de minden 5letet szívesen fogadok. tippek, olcsó beszerzési forrás, stb...
előre is köszönöm az infókat!

kijy8hc3f

Üdv. Mindenkinek ajánlom figyelmébe " ZÖLD EUROPA KFT "1181 Budapest Havanna u. 17.  Még véletlenül se vegye igénybe senki a szolgáltatásukat. Simlis megbízhatatlan cég.

Szalai György

Milyen termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban sikerült rendezetlen nézetkülönbségre jutnod velük?

k2rf792ud

Légyszi légyszi légyszi... :D
Segítsetek benne...
Hálás köszönet!!!

000000000

Ftomi

Sziasztok!

ÁDH(Akrilkötésű ásványi lap)több nagy márka létezik (Corrian, Samsung Staron, Kerrock és még sok egyéb) lapok beszerzési forrását keresem ahol esetleg még darabolnak is.
Negatív forma, sablon készülne belőle CNC marva. Jelenleg MDF anyagot használok marás és csiszolás után Epoxival kezelve.
Aránylag vastag 20-30mm vastagságban keresem.
Ismertek esetleg olyan céget aki ilyen lapok eladásával foglakozik?
De bármilyen infót szívesen meghallgatok!

RogerCo

Sziasztok,

Keresek olyan vállalkozó szellemű kollégát, aki számlásan kitudna marni egy:
595x128x164mm (HxSzxM) makettet.

Én csak a közvetítő szerepét töltöm be, a két felet fogom összehozni.

Azt tudom mire van szüksége a megrendelőnek, így a kezdeti fázisban tőlem lehet érdeklődni. Nekem sajnos nincs időm kivitelezni.

Jelentkezésed előre is köszönöm!

Roger

b4nm7gjvr

RJancsi

Sziasztok! Nincs valakinek "jóárasítva" egy XBS KO-6 attintható kapcsoló órája, vagy ötlete, hogy milyen olcsóbb (de legalább ilyen megbízható) szerkezettel lehetne helyettesíteni?

Esetleg ha valakinek van javításra ötlete. Az a baja, hogy a "motor" tengelyén levő kis (piros) fogaskerék nem egy irányban forog, hanem impulzusonként oda-vissza lépked 1-2 fognyit.

RJancsi

Bocsi, a link beszúrásakor részben felülírtam a korábbi szöveget: "sínre pattintható" lett volna...

PSoft

Kosz került a fogak közé valahol,és a motor nem tudja "átlendíteni" ezen a ponton!?
Nézd meg a fogak közét nagyítóval is, szabad szemmel nem biztos, hogy látható.

Amúgy mindjárt körülnézek. Hasonló, biztos hogy van.

VighLajos

Üdv minden fórumtársnak!
Érdeklődöm, hogy van-e valakinek olyan matuzsálem számítógépe, amelyik felismeri az 5 1/4" DS-DD méretű floppyt?
1 darabot kellene átmenteni a manapság használatos hordozóra, akár 3.5" floppyra.

Meghajtóm van, csak az őt kiszolgáló elemek hiányoznak.
Köszönettel:
Lajos