Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ywathzay

Az adott feladat dönti el, milyen anyagot kell használni. Az ST acélok jók ha hegeszteni kell, a C45 és egyéb ha forgácsolni, de hegeszteni kevésbé. Bármelyiket is választod, az anyagból elérhető maximumot csak a hőkezeléssel lehet elérni. Ha meg nem lesz hőkezelve akkor nincs különösebb jelentősége az anyagminőségnek. Vagy előnemesített CRMO4 és nincs küzdés, de van jó anyagminőség.

Motoros

ITT olvashatsz a témáról. A polisztirol is ragasztható, jól marható. A cégnél vásárolni is tudsz, méretre is vágnak.

ann5b758w

Üdv
Ko11,vagyKo13 átm2,2 beszerzésében tudna valaki segiteni.
Max 1 kg.Előre is köszi.[#help]

m8zmkic73

Kedves Gábor!

Én is szenvedtem, mert nem akart a POM megragadni semmivel.
Egyszer úgy adódott, hogy eljutottam egy Henkel bemutatónapra. Nagyon érdekes dolgokat tudtam meg ott. Többek között azt, hogy a POM-ot is meg lehet ragasztani. Először én sem hittem el, ezért megkértem egy ottani előadót, hogy jöjjön el hozzám egy tesztragasztás erejéig. Eljött, ragasztott. Azóta is össze van ragasztva a teszt. LOCTITE ragasztóval, most a számát meg nem mondom, de előtte bekente egy Loctite aktiválóval. Ha érdekel, jövő hét utáni héten utánanézek, mi volt az.

Üdv

Rabb Ferenc

ra8nsmk6w

Élelmiszer ipari minősitésű fekete festéket keresek! Bármilyen megoldás érdekel a fenti feltételek figyelembe vételével.
A google Magyar nyelvű találatai nem hoztak eredményt.

ANTAL GÁBOR

Bocs , nem vettem észre... Rabb Feri linkelte az aktivátort . De mivel ragasztattak ?  ha megtalálod érdekelne ( ha magánban írod akkor biztosan meglátom )

ra8nsmk6w

Köszönöm! Lehet, hogy félreérthető voltam. Nem ételfesték kell. Konyhai eszközt kell lefesteni azt viszont alternativa nélkül. Az eredeti állapotot kell visszaállitani.

kg0sy39yf

Erre a célra szerintem bármely vizes bázisú festék megfelelhet.
Vagy úgy keres rá hogy csökkentet migrációjú vagy migráció mentes.
Bár utóbbi nem hiszem hogy sok van a piacon!

ra8nsmk6w

beuegweae

Sziasztok!
Kecskeméten keresek esztergályost:
Lépcsős henger középen 8mm-es furat,
d=52mm 10mm magas
d=30mm 25mm magas
pontosság +-1-2mm (szemre)
Sárga műanyag henger van, remélem kibírja a terhelést. Ha nem, akkor ugyanez kellene titánból :)
(ágy kihúzható rész megvezető görgő, hát ugye a sok sex... (emléke))
Előre is köszönöm!

Gyula65

Pénzkeresési lehetőség "Thomas35"
Vedd fel vele a kapcsolatot!
Üdv!

remrendes

Kapcsoloszekreny(ek) gyartasara keresnek vallalkozot.
Villamos tervezes, szekreny epites, PLC/HMI programozas.

Révész Richárd

Küldj valami infót mailben.
Mekkora, mikorra kell, hova kell szállítani ha kell, stb....