Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Esélytelennek tűnik számomra a beszerzés, azt hiszem a végén magad fogsz nekiállni egy fúrógéppel.

000000000

Bármelyik komolyabb CNC lemez technológiával foglalkozó cég legyártja a lyukasztott lemezt, utána pedig hengeríted.

szf

Csuhás

000000000

Nem tudom honnan vették, hogy ezt hengeríteni kell ? [#nemtudom] [#nevetes1]

remrendes

Ezt acadben nehany perc alatt felskicceled es a dxf-et pedig elkulodod 1-2 lezeres cegnek. Ha rajzban segitseg kell, irj uzenetet. Lezervagasban keresd itt secusoft-ot, vagy Tamas Kft (Sasd), Feher muvek (Marko), esetleg Ferropatent (Szekrosszd).

000000000

Csak átmérőt írt, ami ugyebár vonatkozhat egy lemezből készült palástra is, mint számos magozó konstrukcióra, amik léteznek, íme:

Ha pedig csak egy tárcsa kell neki, akkor a lemezcégnél ahogyan írtam az első fázisban komplettre elkészítik neki, és értelemszerűen nem kell hengeríteni.

ebalint

Tudod, hogy van?

Ha van sapkája azért, ha nincs ...

Csak kötözködni lehessen.

Rabb Ferenc

Eddig Nálad a pont! De majd "Dezső959" megmondja a frankót. De egy megosztott első hely akkor is jár, ha csak egy tárcsa kell.

Ahhoz viszont tényleg elég egy fúrógép és néhány strapabíró fúró...

MoparMan

@Pál: most próbáld meg ugyanezt normálisan leírni.

000000000

Lemezről volt szó és átmérőről, de idézném a hozzászólót.
"Lv 2-3 mm körüli rozsdamentes perforált lemezt keresek kb átm. 250 mm"
Ez nálam és minden logikus gondolkodású technikai embernél tárcsát jelenthet csak !
Az átm. mint rövidítés az átmérőre utal és ez lemeznél csak 1 dimenzióban elképzelhető, különben nem lemez !
De henteseknél és mernokoknal lehet akár henger is !
A lemezvastagság is erre utal, hogy ez tárcsás magozógép lesz !

Házilag készített magozónál csak ez a módszer dívik az egyszerűsége miatt is !

Kell még magyarázat ?

3n2iykbb6

Kedves Kollégák!
Tisztelettel köszönöm mindenkinek az ötletet, tanácsot. Valójában "hulladék" sík perforált lemezdarabra gondoltam, amiből ki lehet vágni egy kb 250 mm átmérőt. Elnézést kérek attól, aki számára félreérthető volt a méretmegadás. Egyébként egy minimál magozó alkalmatosságot szeretnék összehozni, gyorsítandó a jelenlegi lassú és fárasztó neoprimitív megoldásomat.
Üdv, Dezső

000000000

Nem voltál félreérthető !
Lemez és átmérő csak egyetlen dimenzióban képzelhető el !
Különben az már teríték lenne és 3mm-es lemezt nem nagyon hengerítenek bádogos gépeken, főleg nem savállót.
A gép gazdája nagyon csúnyán tud ilyenkor nézni ! [#nevetes1]

Rabb Ferenc

kg0sy39yf

Nincs valaki a közelemben (Miskolc), aki kitudná vágni nekem egy EleksMill gép vázát? DXF állományt adom! (megrajzoltam)

10mm-es rétegelt lemezből, vagy valami hasonlóból kéne!