Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4ybj8h3c8

Magyarisztán. Ennél már csak az szebb, amikor a kosárba úgy kell berakni, hogy nincs mellette ár.

frob

láttad már az iramko honlapját?

ár nuku

a honlapról a webáruházba eljutni kizárt, google persze segít, de ott gépépítő elemek nem találhatóak...

szóval...ratyifalva...

frob

helyesbítek
vannak árak, de eléggé elbaszott egy webáruház ettől függetlenül...

gaben

Szia,

pedig több oldal is van ahol megtalálsz mindent.
Az iramko webshop-ba csak regisztrálni kell és látod az árakat is: aluprofilbolt

Én a Tech-Con-nál szoktam venni a spec. profilokat és a hozzávaló egyéb kötőelemeket: Tech-Con

hirtelen ennyit tudtam linkelni.

frob

Köszi neked is!

na akkor uzsgyi regelek tec-con nál
aha mer' az úgy megy mi? lfszt, majd odaül hétfőn "Gizike" és ha épp nem kelt bal lábbal majd regisztrál...

jó hogy nem személyesen kell elmennem hogy regisztráljanak a webótjukba, kőkorszak...

ANTAL GÁBOR

Én  a Minitec profilt preferálom . ( annak dején Varsa is rákattant
  Gyöngyösön van a Mayer & SW  Kft ők forgalmazzák . Kérjél árlistát Grabecz úrtól.  A profil nagyszerű tulajdonsága hogy kereskedelmi 13 as laptávú  négyszögletes M8 as anyával tudod szereli  ( töredék ár az Item vagy Bosch profilhoz viszonyítva )

000000000

Techcon egy nagyon gáz cég. Pofátlan árakkal. Sok terméknek ők a disztribútorai, de olcsöbban meg tudod küldetni egy osztrák disztribútortól.
Minitec csak azértgáz, mert ha van kedvük kiszolgálnak ha nincs akkor nem. Szakértelem sokszor hiányos.
Iramkó jó, de most esik szét a cég darabjaira. Iramkóbol van egy rakás, de már van pannonmatics, theisz Kft sb... Alap dolgokra jók, vannak olcsó dolgaik. És van sok kmpatibilis termékóük ha nem kell bizonylat róla hogy eredetit építettél be.

ha olcsón szeretnél akkor legjobb ha disztribútorhoz mész és lealkudod az árakat.

Sok cégnél megy a kereskedelem, de a support nagyon nincs.  Egy legutóbbi példa, de rengeteg ilyen van. Egy speciális mozgásátvitelt kellett volna megoldani, ekszaaladtam Powerbeltékhez. lehött egy csaj aki a csapágyakkal foglalkozik, majd lejött egy srác aki a gépépítő elemekkel, majd egy másik aki a hajtóművekkel. A végén 6-an voltak ott és nem tudtak megoldást adni azonnal, nekem kellett kiszenvedni, kitökölni ami pedig kiderült kereskedelmi forgalomba kapható termékekből is megoldható lett volna.
Másik, adtak olasz motort 18-as tengely kialakítással, amikor kiderült hogy át kell mindent alakítani 16-ra, mert arra van szabványos csapágy tengely minden...

Szóval nem mindig az olcsó az olcsó és nem biztos hogy érdemes oda menni ahol mindent kapni, mert egy-egy disztribútor olcsóbb tud lenni és supportot is tud adni.

Az utóbbi idők legnagyobb cserbenhagyását a techcon kivitelezte, amikor beigért mindent és nagy csúszással beintettek hogy mégse tudják szállítani. Ráadásul egy-egy termékcsoportot el is vett tőlük a gyártó, gondolom a szolgáltatás miatt.

Na egy szó mint száz, megéri a szomszédban (osztrákoknál) szétnézni vásárlás ürügyén.

frob

nagyon nehezen találom az említett cégek honlapjait
techcon, és az iramkó megvan, de a többi

most ennyire nem tudok keresni google, vagy ilyen rossz honlapokkal  vannak megáldva hogy a google is hátrasorolja őket...

neveket beírva még csak közelítő talált sincs, vagy külföldi oldal ami átdob egy másik külföldi oldalra, pl pont a minitec kapcsán...

R.

frob

Köszönöm!

egyébként lehet érdemes lenne egy lista az ilyen cégekről, általunk kommentezve már mint hogy mit érdemes itt ott venni
bár tudom valamilyen szinten ez egy reklám, ráadásul ingyenes a cégeknek... viszont nekünk nagy segítség lenne...

vadember

Lehet hogy Bing a keresőmotorod. Nálam ez jött be találatnak:Minitec Gyöngyös

frob

bing az amit telepítéskor szoktam kirúgni a windowsból páros lábbal

komoly egy honlap...
nagyon beszédes..

vadember

Szerintem átalakítják. Régebben normálisan működött.

Teljesen korrekt az ügyintézés.Kértem tőlük valamikor árajánlatot cikkszám szerint és hogy használhatók-e Item profilokhoz. Ezt a választ kaptam:

Az Item profil nútszélességének kellene 8,5 mm szélesnek és minimum 11,5 mm mélynek lennie, hogy a 28.0002/0 profilt tudja fogadni. Ha ez nem így van akkor sajnos az Item elemhez nem tudunk csatlakozni.
Nettó árak:
-          28.0001/0 – 9,20 € / db
-          28.0002/0 – 4,35 € / m
-          17.1741/0 – 5,74 € / m
-          20.1032/0 – 27,70 € / m
-          méretre vágás – 1,00 € / db

A termékek raktáron vannak. Futárral is el tudjuk küldeni természetesen, utánvéttel. Ön is átveheti személyesen telephelyünkön.
Mai napon és valószínűleg holnap is leltározunk. Rendeléseket csak a leltározás után teljesíteni. Megértését előre is köszönöm!

Üdvözlettel / Mit Freundlichen Grüssen / Best regards

Grabec Zoltán
kereskedelmi ügyintéző

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com