Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

szf

Hogy szeretnéd?
Keménysége?
Futó felület egyenes vagy rádiuszos?
Sima NBR megfelel?
Hány db kell?
Mikorra?

gaben

d46hvfrdr

Üdv!
Egy olyan embert keresek aki nagyon jól tud arduinora programot írni és betudna vállalni korrekt, megfizethető áron programozást!
Privát üzenetben várom a jelentkezést, részletekről telefonon vagy privátban.

Bicska

Én tapasztalatról nem tudok beszámolni, de egyszer itt a fórumon valaki ajánlotta ezt a céget, ezért lementetettem..
http://www.beta-roll.hu/

PSoft

Őket, már nézted/kérdezted?

Nem tudom konkrétan, de...érdeklődjek holnap?
(az ügyvezető, jó ismerősöm)

gaben

Szia Béla,

megköszönöm ha rákérdezel. [#wave]

üdv, Gábor

gaben

0cphxg8ns

Tiszteletem az uraknak!
Szeretnék venni, Harting csatlakozót, amibe a 2x8 lábas csatlakozóból belefér 2 sor.
Tehát ilyet pontosan:
Hargint Cikkszám 19 20 032 0437 Leírás Han 32A-gg-QB-M32

Természetesen ebből a fali konzolos megoldás is érdekelne, vagy a hátra fele menő kábel elvezetős lengőaljzat is, a lényeg igazából a dupla csatos megoldás, és a 32A típusú szélesség (durván 56mm széles a ház, és 82mm hosszú).

Bontott, leharcolt (de nem sérült) is érdekelne! :)
A válaszokat előre is köszönöm.
Tisztelettel: Tom
+36207739736

m8zmkic73

Sziasztok.
Az a kérdésem, hogy van-e "közöttünk" szerszám tervező, vagy ismer-e valaki olyan embert, aki szerszámtervező. 1 db fröccsszerszám lenne a feladat.
Szép napot Nektek.

80n6rakth

Sziasztok,

Valaki tud 6mm-es polikarbonátot lézervágni? Lenne pár alkatrész saját projekthez. (450mm a legnagyobb hossz)

m8zmkic73

Szia.
A minap lettem felhomályosítva, hogy a polikarbonátot azért nem nagyon tudják lézerrel vágni, mert a nevében lévő karbon található benne, és a lézervágástól erősen füstöl, és csak olvasztja az anyagot. Ha nem így van, én kérek elnézést, nekem is csak mondták.
Üdv
T.

nyiszi

80n6rakth

Akkor plexi. Az is jó lesz :) Egyébként legjobb lenne az alumínium csak amelyik céget ismerem és olcsón dolgozik, az hosszú idő mire ajánlatot ad egyáltalán.

000000000

Kivágom neked ha gondolod. Lehet, plexit is tudok adni hozzá.
Küldjed a rajzot az emilemre.

80n6rakth

Lenne pár 3D nyomtatandó alkatrészem. Valaki vállalná baráti áron? :) fehér PLA 0,1mm réteg, 40% kitöltés, kb 50x70x40mm a legnagyobb alkatrész és viszonylag sürgős lenne a dolog.
E-mailben küldök stepet vagy stl-t.