Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

szf

RJancsi

Sziasztok! Egy projekt kapcsán merült fel polisztirolhab cnc marása. Ismertek olyan vállalkozót/céget akinek van 4 (5) tengelyes marógépe legalább 1 m3-es munkaterülettel és hajlandó polisztirolhabot marni?

gg58bmmp2

Nincs valakinek az udvarában egy roncs autó aniből olcsón kitermelhető 4 darab kerékagy kerékkel?

frob

elastoart-hoz csak 2 aranyrúddal a zsebben

pemü -t tudom még ajánlani a vulkolan üzem akik ezzel foglalkoznak, most is ott van gyártáson pár guriga, mert ott negyed annyiért vállaltak 4db 600mm es gurigát.. az elastoart-hoz képest

vadember

Mennyi az a negyedannyi, és a gumizott görgő pontos mérete?

frob

gumizás előtti méret 600mm hosszú 60mm átmérő
kész méret 80mm átmérő
elasonál 60+sarc /db

pemünél ~70e+sarc a 4db

szóval na, értem én hogy mindenki pénzért dolgozik..
még szerencse hogy van alternatíva, és eddig a pemü ban nem csalódtam, az ő dolgaikat, stancolók is előszeretettel használják, mert a vasrugó elfárad eltörik addig az ő anyagjuk bírja, sőt a ralisok is szeretik, mert a kész cuccot szépen kiöntik, kétkomponensű cuccból dolgoznak, első szilárdulás után jön egy kisütés, de azt már az anyag saját maga megtartja.

na mindegy senkit nem akarok rábeszélni..

k2rf792ud

üdv urak!
Craftbot plus-hoz keresnék wifi panelt...
akinek van embere a craftunique-nál kérem segítsen!
honorálnám!! :D
köszönöm!

J-Steel

Van-e valakinek olyan ismerőse, aki tudna nekem 1mm-es síküvegből 5-10mm-es csíkokat vágni 300-500mm hosszút?
 Az 1mm-es üveg nem nagyon kapható hazánkban, de hátha valaki pont olyan helyen dolgozik, ahol szendvicsüveget gyártanak.

NagyZé

Plexi, polikarbonát... Mindegy...
Nem tudom mire kell de plexi már "megtréfált" a nagy hőtágulási együtthatójával. Ebből a szempontból nagyon nem mindegy.

NagyZé

gaben

Üdv,

érdeklődnék, hogy rajz alapján ki tudna 40cmx40cm-es MDF lapba óralapot marni?

köszi, Gábor

gaben

Köszi, de valami közelebbi helyről szeretnék valakit.