Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

remrendes

Tulajdonkepp engem is, csak az Excelben nem kapcsoltam ki az elvalasztast.
Igen, 8000Nm feletti kellene.

dezsoe

Őőőő... :) Nem akarok beleszólni, de pont magyarul pont a nagyságrend. A tizedes vessző, az meg vessző. Magyarul: 12.000,0 jelzi, hogy kereken tizenkétezer. :) (Ángílusul 12,000.0 lenne.)

svejk

Akkor tárgytalan, 1000-2000 Nm közt talán tudtam volna segíteni.

Csak súrlódó jó vagy lehetne racsnis is?

Ilyen nagyokat már biztos, hogy megéri építeni, akár valamelyik olcsó vagy bontott autó kuplungtárcsá(k)ból is.

svejk

Igazad van..
De az én időmben még nem használtuk a pontot az iskolában, tehát nekem mindenképp zavaró.

remrendes

Nem csak az, de eddig olyat hasznaltunk.
A megeri/nem eri lenne most a kerdes, eddig gyartottuk, de most kivancsi lennek egy keszen kaphato darabra. Az adatlapja alapjan eleg gusztusos, de nem annyira szeretnek valaszolni a megkeresesre.

snapscan

Hol találok olyan nyitott csapágyházat, amibe LME16UU csapágy építhető? Fontos: LME, tehát külsö átmérő nem 28mm, hanem csak 26mm! A hossz és belső átmérő egyezik. Az lenne a legtutibb, ha a külső méretek egyeznének az SME16UU méreteivel, akkor nem kellene átalakítani semmit. Ötlet? Eddig csak IGUS-nál találtam ilyet, de ott nagyon drága, és persze nem egyeznek a rögzítési pontok.

ANTAL GÁBOR

Szeretnék a távolkeletről egy ilyen főorsót . A cégemnek kellene Mit javasoltok hogyan ( hol ) csináljam  . Egyszer rendeltem az alibabáról kb 60 e ft ára csúszógyűrűs tömítést . Hát a "számlát " ( ami egy sajtcédula volt ) nem mertem leadni a könyvelőnek . Ez is lenne kb 60e . Nincs valami olyan cég aki az ilyen dolgok behozatalával foglalkozik ?
 ( a Klaviót megkérdem ...)

remrendes

Szerintem ha nem az alap szallitasi modot kered, hanem DHL, TNT vagy hasonlo, akkor toluk megkapod a VAMolasi papirokkal egyutt.
Ha valamilyen cegen meg atfut, akkor az ara siman duplazodik.

ANTAL GÁBOR

vadember

Trafó tekercseléshez keresek zománcozott huzalt 1,5-2,5 mm2
vastagságban. Beszerzési forrás kellene ahol néhány kg-ot is adnak nem csak 40-et.
Miskolc környéki előnyben, vagy vebáruházas csomagküldős is jó.

000000000

Itt Vácon átmegyek a motortekercselő haverhoz és kilós áron ad.
Szerintem ilyen téren nézz körbe te is ! [#nemtudom]

vjanos

Ha közelebbi tipp nem jön, a bronzker.hu-t kérdezd meg hétfőn telefonon.
A hátsó polcon van egy csomó különféle huzaluk, de közelebbről sosem néztem, remélem zománcozott is van. Futárral küldenek, bármennyit levágnak.

ANTAL GÁBOR

RJancsi

Sziasztok! Nincs valakinek elfekvőben 3 db 5x5 mm-es helikális kuplungja? Ebből kettőnek egyformának kéne lenni a harmadik lehet más méret (külső átmérő, hossz). A legolcsóbb itthoni bolti ár 1000 HUF/db + posta ami kicsit húzós, tekintve, hogy az ebay-en 310 Ft-ért házhoz küldik. Csak nem szeretnék 4 hetet várni rá.

morvfer7