Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Szia Gábor!

Nagyon tetszik amit linkeltél, főleg a "DamenCNC" esetleg rendeltél már tőlük?

Köszönettel Lajos

kart emg

Szia!

Margit Kecskeméti <szabonekec@gmail.com> itt készítenek spirálrugót méretre.

Itt pedig webshopból rendelhető 1 méretben:
http://rugobolt.hu/spiralrugok

Üdv.

vadember

Az írtad: "Hol tudok idehaza venni minőségi 2-fázisú léptetőmotorokat, ami nem Kínában készült?"

Ezekről honnan tudod, hogy nem kínai gyártmány. Én csak azt látom a cégleírásban, hogy 4300 terméket forgalmaznak és összesen heten vannak a cégnél. Saját gyártásról nem írnak.

000000000

Lajos csak egy jó tanács.

Nem egészen érthető ez a sokkal jobb minőségű léptető motor mániád. Ugyanis előállhat az a helyzet, hogy egy rosszul méretezett hajtásláncba teszed be azt a szerencsétlen szuper motort, amit jó drágán megszerezel, aztán egy gyengébb képességű motorhajtáson keresztül rossz minőségű step-dir jelek sorát küldöd neki.

Na így állhat elő az eredő, hogy egy 500 Ft-os stick driver egy 3000-ft-os kínai motorral is kenterbe veri a több százezerbe kerülő rendszered, ha pl. a maximális gyursulási képességére picit jobban odafigyeltek ennél az olcsó hajtásláncnál.

Azaz óva intelek a sok pénz elköltésétől, inkább kérj tanácsot azon hozzáértőktől, akiknek ha elmondod a konkrét műszaki feladatodat amihez szerinted csak a drága motor jó, akkor az előbbiek mentén a tizedéből is jobbat kihozhatnak neked.
Kérlek tehát, próbálj egy kis rendszer szemléletben gondolkozni, a CNC világa ilyen, teljesen fölöslges egy elemet kiragadni, és vágyálmakat gondolni mellé.

Kelepeisz Lajos

gaben

Szia Lajos,

tőlük még nem, de később tervben van egy FogBuster.
Innen viszont már rendeltem egy a linken látható hűtőberendezést. Mechatron marómotor hűtő

Üdv, Gábor

Kelepeisz Lajos

Olyankor mikor nem áfás árat ad meg, gondolom a saját áfájukkal kell számolni, ez mennyi lehet? A postaköltségen kívül van valami egyéb költség?
Köszönöm Gábor!
Üdv Lajos

gaben

Elvileg itt benne van (írja is, hogy: included) a 19% Áfa.
Postaköltségen kívül nem volt más ami terhelte volna.
Kollégámmal szoktam rendeltetni a cuccokat, mert nekem nincs még Paypal-om.
Majd egyszer talán.

sunraw

Sziasztok!

Egy kedves ismerősömnek szüksége lenne egy fém bélyegzőre, amivel bőrt tud jelölni.

Aki készített már hasonlót, más, aki vállalna ilyen jellegű munkát, legyen szíves keressen már meg privátban, a részletekért.

Előre is köszönöm!

üdv.arni

a77ruejwh

Sziasztok!

Egy hasonló cnc-m van mint a képen. Kinőttem az y tengely hosszát és szeretném bővíteni. Most 70cm-t tud, kb 130-140cm-re szeretném bővíteni. Honnan tudnék hozzá alkatrészeket venni: rúd tengelyt, illetve trapézmenetes orsót.

Köszönöm

hbizz3st8

Sziasztok,

Épül a 3D nyomtatóm (bútorlap alapra), és keresek Debrecenben olyan szakit, aki nem horror áron vállalná a pozíciófuratok elkészítését. 3 db 18mm-es bútor lap, összesen 74 furat, sok 3-as, sok 4-es, 4 db 22-es és 2 db 24-es. A 22-es és a 24-es furatnál a tűrés elég nagy, a többinél fontos lenne a lehető legpontosabb kivitelezés. A legnagyobb munkadarb 450x500mm-es.

3D-ben le van tervezve az egész, bármibe átkonvertálom/begépelem ha szükséges.
Kérlek árat is írjatok, ha lehetséges. :)

Üdv,
Gábor

AlbertR

Tisztelt Urak!
Keresek:tusírlap öntvény 300 vagy 400mm
oldal hosszúsággal a felületnek egyenesnek sérülés és
rozsdától mentesnek kell lennie.
Ajánlatot priv kérek.
Köszönöm!

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

a77ruejwh

dezso74

Sziasztok Fórumtársak!

Keresek 30x30-as aluprofilt min 500 mm hosszban.
Ajánlatokat privátban kérem.