Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ukcge40u

Megnyitni nem gond.
Svsjk kolléga egyből mentette volna. Úgy nem megy.
De ha már meg van nyitva, hohó... [#vigyor1][#nevetes2]

ukcge40u

Svejk.
Szerkeszteni, kijavítani, ehhh.... [#szomoru1][#wilting][#rinya][#nemtudom]

bmejdz9nu

Svejknek...
Itt Sopronban az SKF csapágyboltban - amikor én vettem ilyet - épp "márkaváltás volt...
Valami Chianti(?) nevezetű olasz cég termékeire...
A Kerekek és a szíj tejesen korrekt volt! Azaz még véletlenül sem volt gond velük (HTD)

Szerintem valamit nagyon elfuseráltak neked... azaz összekevertek valamit - mert ennek igencsak passzolnia kellene...:)

Révész Richárd

svejk

Mára leküldtek a powerbelték még 2 garniturát hogy válasszak..
Ezekben már a powerbelt felirat se volt belegravírozva, minőség ugyan olyan kritikán aluli.
Visszaküldettem az egész hóbelebancot...
(benfentes megsúgta amit sejtettem nem olasz, hanem távoli országból jönnek már)

telefonáltam..:
HTD-3M-ből kerestem 72 fogú 15mm széleset.

Feming: 3 hét múlva, 9mm széles van a raktáron, 7700Ft + sarc

Tech-Con: 3 hét múlva, de pl. a 24 fogú van raktáron, 1090 Ft + sarc

Iramko: 3 hét

Piko Industria: Jövő hét eleje, 18+24+72 fogú, tehát 3 db,összesen 3200Ft + sarc
Megrendeletm náluk..

svejk

Amint kézhezkapom, a minőségről természetesen beszámolok.

motion

Üdv.Mindenkinek!
Elszívásnak keresek hajlékony csövet. Kb. 40-50mm átmérőben lenne a legjobb.Ki mit szokott használni erre a célra? A jelenlegi nem vált be, mert "fütyül".
Nézegettem már egy-két lég, klíma és víztechnika boltot, de csak pislogtak az eladók.
Hol lehet ilyen flexi csöveket beszerezni? (Esetleg Debrecen és környéke... )

Motion

MoparMan

nekem a vákuumszivattyúm légzőcsöve, 3db eta porszívó gégecső összetoldva, és a tetőre van kivezetve egy 50es PVC könyökkel, hogy ne essen bele az eső...

000000000

praktiker,vagy villamosági boltban,lépés állo gége csö.van egész nagy átméröben is!

motion

Ilyen lépésálló gégecső van most fent a gépen.
Jónak jó ez is, csak fütyül mint a fene...elnyomja a marómotor hangját.
Megpróbálok lomolni valami porszívó csövet én is.
Ha meg nem lesz, akkor marad a cleanshop...
Köszi mindhármótoknak.

Motion

000000000

Van olyan gégecső is, ami belül síma, nem bordás.

3k74cecek

Lomtalanításkor ingyen lehet ilyeneket begyűjteni.
Ha kell valakinek szóljon, mert van néhány átadható darabom. (budapesten!)