Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Nem fordulhat elő, hogy a profil valójában jó csak valamilyen más szabványú. A kerék mintha félkör profilú lenne...

svejk

Valójában is annak kell lennie...
A jelölés a tárcsán és a szíjon is egyértelmű, hasonló profilja az MXL, XL, L-es szíjaknak van, de ott az osztás 2,54 vagy 5,08, tehát "coll-os" szabványú.
Itt csupán arról van szó hogy a keréken a fogárok szélesebb a kelleténél...

s5f8tmfv3

Szerintem nyugodtan vidd vissza. Ez simán selejt, nem tudsz vele mit kezdeni egy szervókörben. Nálunk is ilyenek vannak a nagy gépeken és hézagnak nyoma sincs. A szíjnak a kerékre tökéletesen kell illeszkednie.

4um5b65d

Jaaa, nem ismertem ezeket a tárcsákat/szijakat.
Eleddig csak trapéz formával volt dolgom.

svejk

Révész Richárd

www.tech-con.hu itt nézd meg.Én csak tőlük rendelek még nem volt vele baj.Van minden típus nekik.

279nwbpsa

Biztos,hogy selejt.Amikor én rendeltem,T5 fogezásút akartam,de a boltos azt mondta,hogy az löttyenhet,ezért inkább a HTD-5M-et ajánlotta.Ebből gondolom,hogy a Tied rossz lehet.

svejk

Hát az nem vitás hogy rossz, csak mit tegyek?
Most visszamentem a csapágyboltba, holnapra hoznak másik két garnitúrát, de gondolom ugyanabból a sorozatból való...
Rendesek voltak ha nem tetszik visszaküldik mindet..

A kérdés az hogy a többi cégnél ki a beszállító?

Na mindegy ne terheljük a listát a szoc. problémámmal de úgy éreztem közzé kell tennem hogy figyeljetek oda.
Megjegyzem ketten is jelentkeztek magánban hogy felejtsem el a Powerbelt-et, mert már ők is jártak így :(
Mondjuk az már eleve gyanús hogy a Powerbelt katalógusban a Sati nevű céget jelölik gyártónak a keréken meg csak az Optibelt van gravírozva.. Ez olyan mint a TESCO-s cuccok...

s759m832s

Barátom meg tudja csinálni, csak pontos profilméret kellene. Vagy egy olyan mintadarab amin pontos a méret.

svejk

Mégegyszer köszönöm a felajánlást, de nem hiszem hogy rentábilis lenne az egyedi gyártás.
A HTD-3M 15 mm széles bolti árai:
18 fog 605 Ft
24 fog 680 Ft
36 Fog 830 Ft
72 fog 2020 Ft
A HTD-5M ennél olcsóbb, a 15 fogú 15 mm széles 420 Ft.

svejk

Esetleg egy két árat esetleg nem tudsz prezentálni?
Egyébként a fogazottkerék katalógusok kisértetiesen hasonlít a Powerbeltére..

279nwbpsa

Mindkét bolttól kértem árajánlatot először.A Powerbelt olcsóbb volt,ezért tőlük vásároltam.
Nemsokára megint kéne pár szíj,meg hozzávaló kerék,de ezzel a selejt cuccal kicsit elbizonytalanítottál.
Lehet,hogy ez esetben a drágább jobb is?

Nejkoff István

Hello
Én ettől a cégtől szoktam vásárolni fogasszíjat nem volt vele még problémám.http://feming.hu" TARGET=_fnew>cégtől