Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

279nwbpsa

Nekem is van 2db 700mm-es.Úgy néz ki,hogy mégsem használom fel őket.Odaadom annyiért,amennyiért vettem.

ybm4ifb

Felhasználoi mappa:stojka--eladó--fioksin1-2-3 hossz méretek a képen

ztti28t3n

ybm4ifb

Azért..ezek nem sima fioksinek,annál sokkal erösebbek.

hje3wyntn

Sziasztok!
Tudja valaki hol lehet kapni forgácsvédő harmonikához anyagot?

ra8nsmk6w

Ha valaki most kezd állóasztalos gépépitésbe kiváló "y" hidat,hidakat láttam egy MÉH telepen.  
1db 1m
1db1,5m
1db2m
A méreteket azért nem irtam mm-ben mert csak szemre tudtam "megmérni"
Ugyanitt brutális kb700x450mm öntvény asztal merevitökkel olyan 200 kg körüli. A hidak is öntvények és az alsó része sikba munkált legalább 3 oldalról. Amúgy meg úgy néz ki mint egy vasúti hid rácsos merevitésű.Ritka alkalom ilyet kifogni.
A telep a cinkotai úton van a 17-ik kerületben  

ztti28t3n

s5f8tmfv3

Van valakinek tudomása olyan anyagról ami egy átlagos gumi rugalmaságával bír és 450°C-ot 2 percig károsodás nélkül elvisel? Hol keressek ilyesmit?

ebalint

Kb. 300 'C-ig vannak biztosan szilikongumik.

Egyébként elég tág a megfogalmazásod, mert pl. hányszor 2 perc lesz, vagy szeretnéd, hogy bírja?

Üdv, ebalint

s5f8tmfv3

Egy nagy csipeszt képzelj el, ennek a szorító pofáira van ragasztva a gumi, ami egyszerre 11-19db LED-et tart meg. Emiatt kell a gumi rugalmassága. A forrasztás után hőlégfúvózni kell a zsugorcsöveket 450°C-on, ez kb. 2 perc. Napi 30~50 alkalommal. Az eddig használt szilikongumi kb. két hétig bírja. Ma délután megcsengettem néhány gumigyártással foglalkozó céget ezügyben, a válasz elég egyöntetű: nincs ilyen anyag :( valami más megoldás után kell néznem...

000000000

Próbáld ki azt, hogy 300-350 fokos levegővel
zsugorítasz, és a probléma megoldódott.

svejk

Zsugorcsövet 450 fokon??? Minek akkora hőfok?
Milyen az ami bírja? Vagy valami különleges zsugorcső?

s7manbs8

Lehet a NASA-nál kellene érdeklődnöd, ők szeretnek a nagyon hideggel és meleggel is barátságban levő anyagokkal foglalkozni.

s5f8tmfv3

Hőfokot nem nagyon lehet csökkenteni, próbáltuk 350°C-on de úgy nagyon megnő a gyártási idő. Nem is a hőfok a kérdés a zsugorításnál hanem a bevitt energia, magasabb hőfokú levegővel jelentősen lerövidíthető az elkészítési idő.

s5f8tmfv3

Ha a főnökök nem akarnák folyton a dolgozók munkaidejét az utolsó minutumig kihasználni akkor elég lenne az alacsonyabb hőfok is. Nekem édesmindegy hogy 2 vagy 5 perc alatt csinálnak meg egyet, de a fejeseknek nem :( Ez van, ez szériamunka.