Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Szalai György

000000000

Fémből valami rugós szorító ? Azt jól vezeti a hőt, nem melegszik túl. Esetleg rá lehetne ragasztani vékony hővezető gumit. Hűtőbordák alá szoktak ilyesmit tenni.

ebalint

Akkor ne sajnálják a sz.gumi cserére a lóvét...

s5f8tmfv3

s5f8tmfv3

Alu testre van ragasztva, jó is lehetne ha az a hővezető elég vékony nem tud nagyon felmelegedni.

s5f8tmfv3

Épp ez az hogy nem sajnálják. Nem az anyagi vonzat a döntő hanem az idő (a külföldi kuncsaft olyan rövid határidőket ad meg hogy szinte teljesíthetetlen). A mostani gumi árának a  hússzorosát is megadná a cég azért hogy a TMK-t ne terheljék még egy gonddal, van dolguk anélkül is, meg hogy ne kelljen kivenni a szerszámot a termelésből.

43pbwjg8s

Szia!
Csak megnéztem előbb a katalógust.

HANN und Kolb Hungária Kft.
Robert Zeier
tel: 1/371-2900
fax: 1/371-2901
mobil:30-405 1400

Hivatkozhatsz rá, hogy a ZF-től küldtek. Nekünk alkalmi eszköz és kéziszerszám beszállítónk.
Kitűnően beszél magyarul az úr.
Álatlánosan kijelenthetem, hogy MINDENT be tud szerezni. :) Eddig legalábbi ez a tapasztalat.

Bicska

Hívd fela Bondexet szilikon ügyben, bár lehet, hogy ez a 450 fok már fizikailag képtelenség. Egyszer nekem is volt olyan problémám, forrasztanom kellett, kellett hozzá satu, meg meleg, meg vmi oylan ami nem viszi el a hőt, mert úgy gyorsabban felmelegedett az anyag. Csináltam kerámia pofát a satunak, igazi gányolás volt:)

43pbwjg8s

kérlek mond el ezt pontosavóban. Miért kell gumival fogni a LED-eket? Melyik részüket fogjátok be? A vilgító test részt? Ezért?

s5f8tmfv3

Igen, a hengeres részt, ami nem is hengeres, hanem enyhén kúpos, ezért a merev anyagokból pl. bakelit szépen kicsúszik. A szerszám úgy van méretezve hogy alul-felül 10mm vastag gumilemezzel fog, ehhez van beállítva a csipesz forgáspotja. Tulajdonképpen a TMK-sok kértek meg hogy nézzek utána létezik-e ilyen anyag, eddig a vászon tűnik kivitelezhetőnek. Megvittem a hírt Nekik, aztán majd eldöntik mit kezdenek vele.

43pbwjg8s

000000000

Jó estét!

Tudja valaki, miért kerül ilyen sokba egy kézi zsírzó? http://www.bihar-express.hu/content.php?page=0&c=t&kat_id=22" TARGET=_fnew>Pl. itt?

Hol érdemes ilyet keresni?

zczzn9622