Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Nem sok mindenben.....vagyis semmiben...
Az M11-es is csak a kocsik biztonsági övét tartja.
Mire lenne szükséged ? Menetfúróm van ilyen, de 0,5D , 0,8D , 1D szélességben anyáim is vannak legyártva 11SMN30+C bimbi-anyagból.

ywathzay

Neeeem, de ha tudsz egy urán rudat, abból későbbi energiaproblémáid sem lennének anyagi okból kifolyólag. [#vigyor4]

Szalai György

A csillár cső ingák menetes toldaléka nem véletlenül ilyen menetű?  
Edison izzófoglalatok ülepébe csatlakozik.
Az villanyboltban kapható.

PSoft

Lehet,hogy az én emlékeim csalnak,de azokon mintha M10X1-es menet lenne.

4um5b65d

Biztos, hogy az ilyen menetű ???
Csak azért kérdem, mert Edison köztudottan USA szülött, ott nem használtak metrikus menetet.
Ellenben az amerikai szabványú UNEF 7/16-os menet az 11,11mm névleges átmérőjű és a menetemelkedése 28 menet/1 coll ami 0,9 mm ha metrikusra átszámoljuk, az nagyon közel áll hozzá. De nemrég csináltam ilyen Edison foglalathoz valami csövet arra 10x1-es menetet kellett vágnom, mert akkora volt a foglalat. Lehet, hogy nem is foglalkoznak a gyártók annyira a szabványokkal, mint amennyire illene....[#fejvakaras]

4um5b65d

Ha te is úgy emlékszel akkor biztos 10x1-es, de valszeg csak nálunk, amcsiban szerintem Szalai mester 11 körüli menete a járatos.

PSoft

Szerintem Edisonról a zsinórmenetek vannak elnevezve,amik az izzók nyakrészén vannak.
E9,E14,E27,E40,stb. Én úgy tudom Edisontól az "E"-betű.

4um5b65d

Ez pontosan így van, de az aljzat másik feléről van most szó. Szerintem ők is tettek a foglalatuk másik felére valamilyen menetet.

svejk

Holnapig törpölök valami áthidaló megoldáson..
"11SMN30+C bimbi" = magyarul?  
Ha forasztható akkor jó lehet..

svejk

4um5b65d

Forrasztható !
Magyarul , automata acél, de ez sem mond többet.

0,5D és 0,8D van rézből is 17-es hatszöggel.

svejk

Közben megtaláltam, hogy "vas" :)))
Na az a réz lesz a tuti ha nem lesz más megoldás, de gondolom az is inkább bronz.
Vagy sárgaréz?
Mindegy, a félmagasságúból küldjél nekem légyszi 3db-ot ha nem sértelek meg a darabszámmal.

4um5b65d

Kedden megyek postára egy rakás cuccal, addig küldj egy címet (hogy ne kelljen végignyálaznom az e-maileket) ha kell akkor azt is feladom. Egyébként sárgaréz.

Szalai György

Rövid ismerkedés, majd kipróbálás és egyszerű mérések után, boldog tulajdonosa lettem egy megépült kisfeszültségű frekvenciaváltónak. 1000Hz-es verzió a PRECISE motorokhoz. (90°)
(Home made frekiváltó PIC mikrovezérlővel  #81)
A benne lévő fejlesztői munka hiánypótló, a kivitelezés tökéletes.
Kiválóan betölti a feladatát, semmi káros körülménynek nem teszi ki a motort, kezelése nagyon egyszerű.
Az eladó felkészültségével, a kiszolgálás minőségével és az ár:érték aránnyal maradéktalanul meg vagyok elégedve.  
Bátran ajánlom minden büszke PRECISE tulajdonosnak.