Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Teaway

Kerekített végű, vékony fa lapocska - amivel pl. leszorítja a doki a nyelved, amikor belenéz a torkodba.

000000000

Én is erre gondoltam... ,de ez hol hasznos a modellezésben?

may47wb

Üdv! A platán fa kérgét próbálta már valaki? Egyenletesen vastag kéreg, gőzöléssel kisimítható és formálható és könnyű is.
Képhttp://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%20J%e1nos/plat%e1n%20k%e9reg.JPG" TARGET=_fnew>kép

Teaway

Házi uborka, savanyúság eltevésekor ezzel lehet lent tartani a cuccot a lé alatt - modellezésben nem tudom. De vannak egyéb trükkök is, pl. tejfölöspohár oldalából kivágott ki lapokkal lehet burkolni a hajótesteket.

Kicsa

Szia!Remek,erre gondoltam!
Köszönöm szépen!
Üdv Kicsa

000000000

Hol lehet finomabb rugókat venni (nyomó rugó kellne a tolbetétben található erőségben kb. de egy pirányit nagyobb átmérőben)?![#help]

Szalai György

Egyszeri egy-két darabos igényed van? Vagy nagyobb mennyiség hosszabb időn keresztül?
http://cnctar.hobbycnc.hu/Szalai_Gyorgy/Cserealap/Regiek/kisrugok.jpg" TARGET=_fnew>Ha valami saját repcsidologhoz kell, akkor nálam ez a három egyforma található, a kívánságodhoz legközelebbi méretben.
Bontott, ingyenes. (Hogy miből bontott?...)

43pbwjg8s

http://www.cegbongeszo.hu/term-ceg-hu/Rugo-10834.htm" TARGET=_fnew>rugó
Innen esetleg el lehet indulni. Ők ha mást nem, tudnak olyan boltokat forgalmazókat ahol tudsz válogatni kész termékek közül.
A legrosszabb, hogy valamelyik héten teláltam egy kifejezetten rugókat forgalmazó boltot a NET-en, de nem tettem ki a linket. :(

43pbwjg8s

000000000

Csak 1×-ri (a vágó plotterből szétszedéskor kirepült és nem találom sehol)!
A méretet d.u.-án pontosítom! Előre is köszönöm!!!

000000000

Ez frankó, de nem hiszem, hogy 1db-al is foglalkoznának...

43pbwjg8s

Lehet hasonló készlet esetleg....
Egy kérdést megér.
Persze ez nem az igazi, abban egyetértek.

Varga Ferenc

4um5b65d

Meg tudod adni a pontos , illetve a tól-ig méreteket. Van egy rakás rugóm ömlesztve. Körül túrok benne.

000000000

Köszönöm mindenkinek a felajánlást, d.u.-án megmérem a szükséges méreteket.