Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ybm4ifb

000000000

4um5b65d

Azt én nem tudhatom....  
Egyben viszont biztos vagyok.... a 100m-es tekercsnek van 5m-es vége. :)) 2db is ...
A közepét meg elvaterázod. Másnak is fog kelleni..

4um5b65d

Most ugrott be... talán a kapilláris csőre is rákereshetnél, ha eddig nem tetted volna..
Esetleg a spray-t gyártóknál is rákérdezhetnél. A fúró, vágó, üregelőhöz is adnak ilyen vékony csövet. Sőt ez még akár orvosi illetve gyógyítási segédeszközök boltjában is fellelhető lehet.

Varga Ferenc

István én a régi szivószálat hásználom mostanában,ketőtt összeilesztve szigetelőszallagal öszeragasztom ,a belsejébe CO. huzalt.Fém kapilláris nem jó, a vevőt bezavarhatja.

000000000

"régi szívószál" -at hol kapok? A mostaniak bazi vastagok!

000000000

Hmmmmm! 1h-ja jöttem onnét! Hamarabb is mondhattad volna![#wilting][#smile]

4um5b65d

Volt nálad laptop, szárnyas nettel ? Ha nem akkor minden hiába... De szerencséd van mert 0-24-ig van nyitva.. :)))

ra8nsmk6w

Talán csak nem ugrott be. Az autós boltokba lehetett kapni a hideginditó készletet. Abban volt vagy 3fm feltekerve. Nem kizárt, hogy még kapható

Varga Ferenc

István a modellezőknek nyitotszemel kell járni,az orvosnál:a vizsgálóágyat takarják - ez majdnem megfele a jappán papírral,a zőldségesnél a fa ládák egyrésze - nyárfa minőségü rétegeltlemez/egy másik forumon Gerlei írta ,de már évekóta használom/,a gyógyszertárban már csak anyit kérdeznek hány csomaggal ez a- spatula/kiváló minőség/ , a dekorosok az ajtónál beljeb nem engednek.

svejk

000000000

Mire jó ez a "spatula"? Ezt nem ismerem...
Imrét olvasgatom és nagyon hasznos ötleteket ad (most legutóbb a futómű-hajráf technológia)! :)