Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

6i8d9axkg

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes fogasszíj tárcsát és szíjat vásárolni? Válaszokat előre is köszönöm.

svejk

Pikoindustria, vagy egyéb...
Egy helyen biztos ne, mégpedig Powerbelt...
Arra is kérdezz rá hogy nehogy a helyi nkereskedő onnan hozza...

s7manbs8

Jó lenne, ha most az euró lemenne vagy 100 Ft-ra ...[#circling][#circling][#circling] Encoderrel mennyi körül jönne ki ? Azt lehet hozzá venni valahol ? Ezekre mekkora felbontásút érdemes tenni ?

Révész Richárd

6i8d9axkg

000000000

Amiket én vettem idáig tőlük más típusokat,
mind jók voltak. Szerintem ez egy komoly
hajtástechnikai bolt nagy raktárkészlettel
udvarias kiszolgálással, ne általánosítsunk!
Te pont kifoghattál egy rossz szériát sajna.

svejk

Igazad lehet, hiszen különben is az volt a kérdés hogy hol vegye, és nem az hogy hol ne...
Mindenesetre ha valaki nem a katalógusban meghirdetett terméket forgalmazza...

svejk

pl. a Megnemnevezhető cégnél vehetsz encodert.

ra8nsmk6w

Ugyan csak háromszor voltam ott személyesen telefonos eggyeztetés után. Korrekt kiszolgálást és árút kaptam. Az alant belinkeltek közül a megrendelésemre sem emailban sem telefonon értesitést nem kaptam. Ezek meg az én "rossz szériáim"

s7manbs8

Ilyen motorokkal felszerelt gépről tudsz mutatni linket ?

svejk

Kérj meg fórum,társakat küldjenek képeket.
Úgy emlékezetből:
H.Józsi kisesztergáján, Egyújabbgépépítő és Sanka gépén...

5bzs27u7

Üdv a csapatnak.

Keresek egy bizonyos PTFE "teflon" egy eres ezüstözött rézkábelt. Valakinek esetleg valami infója, hol nézzek szét. A kuglival nem sokra mentem. Csak külföldi oldalakon találtam.

svejk

Milyen vastag kellene?
Habia-ból tudok pár méretet elvileg venni egy ismerős kereskedőtől, bár eléggé ki van már fogyva.

5bzs27u7

Üdv.

A leírásban 16# (1.3mm), hosszban 35m kb, ez az említett Habia, ez egy márkanév?