Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Könyörgöm , minek vízbontáshoz trafó, simán bedugod a 220-at... Persze kézzel ne nyúljál bele !

svejk

Ugyan még nem tudom hogy mi lesz, de 42kHz nem veszélyes, ide nem használnak ezüstözött drótot csak több szálon összefogott zománchuzalt.
Az oké hogy kísérletező kedvű vagy, de azért Mindent nem kell elhinni ami a NET-en van :))
A teflon (vagy egyéb műanyag)szigetelés sok helyet elvesz, jobban jársz ha a menetsorokat szigeteled normálisan.

s7manbs8

Ez olyan, mint az High End Audio mánia, nem bírják megérteni, hogy az a plusz 2% javulás semmi hatással nincs a végeredményre.

Szalai György

Korrekt megfogalmazás. Betűről betűre ez olvasható a Wikipédiában is. Akár idézőjelbe is tehetted volna.
http://www.kipgen.com/radios/sale/images/coilwinder-a.jpg" TARGET=_fnew>És milyen szép méhsejt tekercselésű hangoltköröket készítettek belőle régen.
Öröm volt nézni őket. A mai műanyag világban ennek már nyoma sincs.

Szalai György

„simán bedugod a 220-at”
De váltó árammal nem lehet vizet bontani, csak melegíteni.

Szalai György

Akkor ez olyan féle lesz, mint egy nagyobbacska kapcsoló üzemű tápegység.
De a trafóból 42kHz váltóáram fog kijönni! Azt egyenirányítód még vízbontás előtt?
Azért kell 10kV nagyfeszültség, mert desztillált vizet bontasz, ami nem nagyon szereti vezetni az áramot?

besirkyjh

Hello

Pont Te irod hogy 2 % javulás . Hát akkor van vagy nincs hatása a végeredményre ?
Inkább hadjuk , ez egy más világ !

lari

Szép jónapot Uraim!

HA adva van egy  DC szervo forgórész, adott átmérővel és adott hosszal, lehet ehhez valahol állandómágneses állórészt beszerezni?
Vagy akár csak mágneseket amit az ember beragasztana egy vastagvalú csőbe....
Foglalkozik ilyesmivel magyarországi cég?

Rabb Ferenc

ukcge40u

Nemrég Hunka Tibi kérdezte valahol a Dremel marokbigyó befogó patron elérhetőségét.
Valahol láttam linket, csak nem tudom hol.
Aki linkelt, nem tenné meg még egyszer?
Már egy órája keresem... :(

s5f8tmfv3

ukcge40u

Köszi.
Mindjárt gyógyítok egy kékfogat a gépemre, és lerántom a képeket a telóról.
Találkozunk a topikomban. [#eljen][#nevetes1]

besirkyjh

Szia Sanzi

A Baumax az eggyik forgalmazoja a Dremel-nek , láttam náluk komplett készletet 3000ft körül .

ukcge40u

Köszi, majd ráuszítom a cimbimet.
Egyébként suzukis is, meg akváriuma is van, tehát ugyanolyan idióta, mint én. :)
Pont a cimbimnek ne segítenék? :)

(villanyszerelő, vagy mi, nem marós, de senki sem lehet tökéletes...)[#eplus2][#hehe]