Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Köszi, eddig én is eljutottam, de gondoltam hátha valaki ismeri..

bmejdz9nu

Tartónyomaték meghatározás: :)

Tegyél rá egy 100mm-es kart*... arra pakold a súlyokat... (1Kg=1Nm)... ha bipláris azaz 2 tekercses)gerjeszd az egyik tekercset 6.3A-el... Ha 4Kg-ot elbír akkor 4Nm-es...

vagy egy 200mm-es tányért(köranyag) vagy végül is mindegy ami otthon van... aztán lehet arányosítani...

Vagy hüle vagyok? Ez így nem jó?

Szalai György

http://www.cncroom.com/index.php?main_page=product_info&cPath=4_5&products_id=36" TARGET=_fnew>Itt jobb kép is van róla. Meg pár adat. Nem sok. Érteni nehéz, de a súlyát már tudom.

svejk

Persze, ezt is megtaláltam..Talán 2,1 Nm?
A lap alján...
De azt hittem ilyen neves darabnak találok sbesség-nyomaték grafikont is.
Tudod egyszerű dolgokért nem zaklatlak benneteket csak ha már végképp nem megy :)

svejk

000000000

Írj a gyártónak hogy ajánljon egy kompatibilis darabot.

bmejdz9nu

TR12/3-as trapézmenetet keresek...
Vett a közelmúltban valaki ilyet? Hol és mennyi (Áfásan) pl. 1 méter (1 szál)

Köszi a segítséget előre!

svejk

bmejdz9nu

svejk

Egyéként meg http://www.pikoindustria.hu/index.php?m=termekeink" TARGET=_fnew>itt.
Hívd fel őket, normálisak és meg fogsz lepődni az árakon...

svejk

Ugyan összeadni nem tudok de a számokat még felismerem...
Van, de mint írtam 470mm-es darabokban...

bmejdz9nu

Megmondom őszintén... azt olvastam egy "nyugati" honlapon... hogy nem minden trapézmenet ugyanolyan jó...
Mégis menyi lehet 1 méter "hazai"...? Veszek "nyugatit" is... össze akarom hasonlítani őket... Ezért kérdezősködök...

svejk

Hát ehhez kár volt nyugatra látogatnod még virtuálisan is, már ezen a fórumon is ki lett tárgyalva hogy a trapézorsóknak is többféle minősége van pontosságban és felületi érdességben.

000000000

000000000

http://www.banki-sos.hu" TARGET=_fnew>Bánki-Sós Hajtástechnikai Kft Így könnyebb lesz kattintani. Néhány elem : trapézmenetes orsó és anya, holtjátékmentes és normál tengelykapcsolók, fogasszíjtárcsák és fogasszíjak , görgősláncok és lánckerekek, villanymotorok , hajtóművek.
Ajánlom mindenkinek. Tr12x3-as 1 méteres kb 2000.- és ez a cég olasz orsókat értékesít. Közvetlenül tudsz az oldalon ajánlatot kérni.