Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Hagytam még egy kevés alut a MüGu-ban. [#integet2]

000000000

Szia,  
Már biztosan megoldodott a cső gondod.
Ha esetleg másnak is szüksége lenne ilyesmire, én évek óta Pestről rendelem, van mindenféle méret.
A cég neve :FLEXIBIL KFT 1225Budapest Sallai I u 8  Tel:06-1-207-12-37  
Ja itt gyártják, a tulaj korrekt, nekem is elküldi ha kell,Debrecenbe. Most 60-asat vettem,1290+áfa volt métere az erősebbik tipusnak, ami átlátszó anyagból van.

4mjnxdwuu

Valaki tudja esetleg, hogy hol lehet venni 0,1mm vastag vörösréz lemezt, 5-6 méter kellene 32mm szélességben. ???

motion

Igen,köszi már sikerült szereznem. Porszívócsővel oldottam meg. Ha akartam volna sem lehetett volna jobb...
Azért elteszem a címet, hátha kell. És tényleg nem drága, mert máshol u.ez 3-4000Ft/méter.

Motoros

Farkas Ádám

Keresek alumíniumot 10-es 20-as táblában. Aki tud Pesti forrást kérem jelezzen.

Motoros

Farkas Ádám

Motoros

000000000

Nekem Metalservice árlistám van még 2007-ből -nem tudom, ez mennyire lehet mérvadó. Akkor 1070 Ft volt netto kilója, egy 20-as vastag 1000x2000-es tábla brutto 140eFt volt.

lari

Üdvözlet az Uraknak!

Emlékszem egyszer valaha olvastam itt (az is lehet, hogy képet vagy linket is láttam) golyós  lineáris fiókvezető sínekről.
Külseje hajlított acéllemez és közte golyók vannak.
Tudna esetleg valaki ilyenről beszerzési forrást mondani?

Köszönöm!

ybm4ifb

NÁLAM!!!
De van itt másnak is..az enyém elég erős.

Hossz igény?

lari

Pontosan nem tudom de holnapra megkérdezem.
Valami fotó félét tudnál róla felrakni vagy mailben küldeni? Csak azért, hogy egyre gondolunk-e...  
Ami még lényeges lenne,(mivel nem saját részre lesz) az a számla.
Tudsz esetleg számlát adni ha szükséges?