Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ukcge40u

Fiúk, segítség kellene.
Mivel nem vagyok otthon, így elég gáz a helyzetem.
Vennem kellene nekem is bordásszíjat kerekekkel, de amikor megyek haza egyrészt erősen hétvége lesz, másrészt időm se nagyon lesz utánajárni. (csütörtökön megyek, vasárnap jövök vissza.)

Ha tudnátok segíteni a vásárlásban, kiválasztásban azt megköszönném. (megrendelni, elpostázni az otthoni címemre, természetesen minden költséget állok)

A baj az, hogy nagyon ezeket a dolgokat nem ismerem, mármint a méretezést, meg hogy melyik lenne jó golyósorsót hajtani (tudom, valamilyen szinten mindegyik...[#vigyor3]). Amit tudok, az az, hogy a nagyobbik kerék nem lehet nagyobb átmérőjű, mint 70 mm (65 már sokkal jobb, a 70 a fizikai hely határa), a kisebbik ennek értelemszerűen a fele, mivel 1:2 áttételt szeretnék faragni.
3 pár kerékre lenne szükségem, szíjjal együtt.

Mit javasoltok?

279nwbpsa

Szia!
Köszi a tippet.A következő kört megpróbálom náluk.

279nwbpsa

Én úgy is venni akarok ilyesmit,megrendelhetem a Tiedet is,ha gondolod.Magánban megbeszéljük.

4um5b65d

Mit vacakolsz vele. Kiválasztod a dolgot , átutalod a lóvét aztán kipostázzák...

ukcge40u

Rendben, van Skype-om is, ezen a néven megtalálsz.

ukcge40u

Mert én akkor tudom jól, hogy mit akarok, ha a kezemben van, és megtapiztam. Akkor tudom, hogy jó, vagy sem.
Addig nehezen, ilyen ritkán vett dolgoknál...

Szóval fogalmam sincs mit is kellene választani.
Egyszer már okos voltam magamtól hasonló dologban, minek nekem tanács, hee.. utána bevásároltam.
2 nap múlva kiderült, hogy dupláját költöttem a cuccra, mint kellett volna, ráadásul még nem is felelt meg tökéletesen... :(

svejk

Ez jó oldalnak tűnik, itt legalább megemlítik hogy a HTD kismértékben eltér az STD-től.
Lehet mégis igaza lesz Antal Gábor fórumtársunknak és elcserélték a Powerbeltnél??
deegyértelműen rá van gravírozva...

Ezen a Feming oldalán nem tudom megnézni a pdf-eket. Nektek megy? A mentés máskéntet szintén nem engedi.

ukcge40u

Én is néztem, nekem megy.
Leszedem, és felrakom a mappámba.
Fél órán belül.
Jó lesz?

ukcge40u

Vagy csinálhatod azt is, hogy megnyitod a böngésződben, és a megnyitott PDF-eet mented másként. Úgy valszeg működik.
Operával mindig... :))

Adobe Acrobattal nem biztos, tegyél fel Foxit Readert, ha nem megy.

ukcge40u

svejk

Köszi kaptam már segítséget, de végül is csodák azokban a PDF-ekben sincsenek...
Ha holnap nem tudják helyrehozni a hibájukat a powerbelték akkor megyek tovább, talán a http://www.pikoindustria.hu/index.php?m=termekeink&am=fogazottszij&subm=termekek_fogazottszijak" TARGET=_fnew>Pikoindustriához...

ukcge40u

Azért megnézheted, ha már kopott miatta az egerem hasa... [#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#email]

svejk

Nejkoff István

Most néztem meg a FEMING oldalt nekem sikerült megnyitni a pdf-t