Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

e6bkdgi5f

Sziasztok!

Nem CNC-s téma, de itt sok a jó szakember, így gondoltam rákérdezek.
Szóval valaki tudna nekem készíteni egy Suzuki 1000-es motor-hoz megbízható, bordás szíjas áttételt ?
Az ajánlatokat privátban várom!

Köszi
Zoli

62pb8zge

Alu rúdanyagot keresek kb.16 mm átmérővel legalább 1m hosszút,nem baj ha több darabban van!
Köszi!

rgh0guz5

Sziasztok,
Aluminium lapokat keresek 12-20 mm vastagságban, illetve olyan céget/szakembert aki vállalná néhány alkatrész kimarását rajz alapján. Egyszerű dolgokról lenne szó, de nekem sajnos nincs még hozzá gépem/tudásom.  
Budapesten vagy közelében lenne jó!
Köszönöm, Zolp

Electrick

Sziasztok! A legjobb Alu forrás Székesfehérvár melletti Sárpentelén. Kisker, nagyker, szerintem postáznak is. CNC marást vízvágást is tudnak. Korrekt kiszolgálás.
Telefon:  (22)446-920  
Fax:  (22)446-920,(22)245-027  
Email:  mailto:albalukft@t-online.hu>albalukft@t-online.hu  
Remélem tudtam segíteni.

Üdv.
Electrick

rgh0guz5

ywathzay

Vagy Abit fórumtársunk: Guba Tibor, tel. 70 2621456 ,van megmunkálóközpontja, meg alu-ja is, Pesttől nincs messze úgy tudom.

4um5b65d

Valaki nézze már meg, hogy http://www.szercomp.hu/" TARGET=_fnew>EZEN az oldalon, jobb oldalt, világos kék színű betűkkel olyan van írva, hogy "forgácsoló szerszámok". Ez letölt egy pdf file-t. Nálam semmi szöveg nem jelenik meg a pdf-ben, csak képek. Nálatok is ugyanez van ?

e7c897sd8

Letöltöttem. Nekem megjelenik a szöveg is. Milyen programot használsz a pdf fájlok megnyitásához?

4um5b65d

Köszönöm, én is a programra gyanakodtam. Foxit readert használok. Nagy ritkán belefutok egy-egy ilyenbe, hogy semmi szöveg nincs. Érthetetlen, hogy ez miért van. 100-ból ha egyszer találkozom ilyennel...

4um5b65d

Na ez még érdekesebb. Ugyanazon oldalról egy hasonló pdf-et letöltök az meg teljesen jó. Talán a pdf-ben is lehet valami hiba. Az egyik olvasó tudja kezelni a hibát, míg a másik nem ?!?

000000000

4um5b65d

Na, már nálam is jó !
Foxit Reader 2.0-nak volt egy kis baja. A 3.1-es verzióval már jól fut a dolog....[#wave]

svejk

Mélységesen fel vagyok háborodva, nyugtassatok meg...
Rendeltem a helyi csapágyboltban egy 18, 24,36, és 72 fogú HTD-3M-es profilú fogazott szíjkerekeket és hozzávaló szíjat..
A szíj Optibelt, a kerekeken a gyártó Powerbelt jelölés.
A 36 és 72 fogú tárcsa profilja siralmas!!!!
A ráfeszített szíj alatt a tárcsát símán el tudom forgatni legalább 0,5 fokot. Ez egyrészt egy 10-es emelkedésű orsónál már jelentős hiba másrészt hogy a túróba állítom majd be hozzá a szervo-t???

Ennél símán különbet csináltam  a hétvégén műanyagból  BF20-al,  fúrással és kézi osztással. Igaz az HTD-5M-hez kellett..  

Ha visszaviszem, a csapágyboltosoknak okozok kellemetlenséget, holott ők nem hibásak, lehet még senki nem raklamált nekik.

Más is tapasztalt ilyet? Lehet az acéltárcsa pontosabb lett volna? De igazából meg se kérdezték milyet szertnék...
Más gyártót tudtok esetleg?

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/Powerbelt/Powerbelt%20001.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/Powerbelt/Powerbelt%20003.jpg" border=0>

s759m832s

Üdv!
Tudnál a fogprofilról egy méretezett rajzot küldeni? Beszélek barátommal, lehet meg tudja csinálni. A fazonmaró készítéséhez kellene a mérete. Ígérni nem ígérem biztosra, de egy kérdést megér.

svejk

Igazából nem hinném hogy megérné gyártatni, de ez a minőség amit kaptam köze nincs a valódi profilhoz...