Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Ha nyomtál volna egy mail-t, megmondtam volna, itt a Fórumon nem publikus.

000000000

Üdv! 16mm-es lineáris csapágyhoz való tengelyt keresek. Tudna valaki segíteni hol tudok beszerezni, esetleg hol a legolcsóbb? Mennyibe kerülne? (Kb. 6*1000mm szál kellene) Köszönöm! mzoltan@chello.hu

svejk

Több fórumtársunk véleményére hagyatkozva egy gyöngyösi céget keress.  
Sajnos most több nem ugrik be, de keresd meg Trapista fórumtársunkat, a múltkor is Ő mondta meg a pontos nevet és címet.

000000000

www.hidropress.hu  
16-os méretben a honlapon található árlista alapján 2042HUF/m Netto....HRC62-es kéregeddzett !!NEM krómozott rúd!! hanem lineáris tengely!
szerintem ez régi árlista lehet, hívd fel őket!!!

000000000

Sziasztok!
3 db lineáris vezeték kocsival eladó! Minden adatot megtalálsz a képeken. Érd: emics@t-online.hu
http://kepfeltoltes.hu/view/090524/lv_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>
http://kepfeltoltes.hu/view/090524/lin_vezetek1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

3k74cecek

Hááát !! Enyhén szólva aranyáron mérik.[#mf3]
Pedig még 265 Ft/Euróval számoltak, ami elég régen volt.

m8zmkic73

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e valakit, aki olyan helyen dolgozik, ahol fémstancolást-hajlítást tudnak csinálni. Valószínű az alkatrészhez szerszámot is kell gyártani, szerintem kettőt. Egy NYÁK-ba ültethető elemkontaktusról lenne szó. Ha valaki, vagy az ismerőse, netán annak a rokona tud ilyet, ne tartsátok magatokban.  

Köszi.  

Elérhetőségeim:
navistreet@gmail.com
20/9420088

4um5b65d

Ilyet készen is lehet kapni.
Vagy fél éve láttam egy oldalon és sokféle típust árultak. Gomb, cerka aksikhoz.
Nem gyártói oldalon láttam, hanem elektronika kereskedésben.