Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ywathzay

000000000

Üdvözletem!
Volna nekem egy egyenirányítóm és nemtudom mit tud. Az van ráírva ITT B40 C7500/5000
Próbáltam google-t is de nem találtam értékelhetőt. Aki tud kérem segítsen.
Köszönettel:András

e3h0cv4ph

e3h0cv4ph

Ha jól tudom, B40 a feszültségre vonatkozik (400V) a C7500/5000 a csúcs és a tartós áramra, tehát csúcsban elvisel 7,5A (7500 mA) tartósba 5A (5000 mA).

svejk

svejk

Az Isel-nél kapsz.

http://www.isel.hu/pdf/katalogus/isel.pdf" TARGET=_fnew>Isel.pdf

C62. oldal
Van a fix és az excenteresen állítható.

000000000

motion

Az áram értékeket nem hűtéssel, és nélküle szokták megadni?
Tehát:C7500/5000 az hűtéssel folyamatos 7.5A, nélküle pedig foly. 5A-t jelent?

Motion

svejk

A #462-ben írtam:
"a többi nagyjából stimmel. "
Mivel a konkrét tipus adatlapja nem áll rendelkezésemre ezért csak a feszültséget javítottam ki, mert az volt a biztos, egy nagyságrendnyi hiba.

svejk

Az hogy hűtés vagy nem hűtés az relatív...
Egyébként általában a nagyobb érték egy bizonyos(ált. 200 cm2) hűtőfelületre érvényes akkor ha a környezeti hőmérséklet nem lépi túl az egy megadott (ált.45 C-fok) hőmérsékletet.

s5f8tmfv3

http://doc.chipfind.ru/semikron/b40c70004000.htm" TARGET=_fnew>Egy nagyon hasonló darab adatlapja. Ha jól látom az utolsó két szám valóban a hűtött/hűtetlen max. áramot jelenti.

s5f8tmfv3

Van valakinek ötlete hogy konkrétan miből lehet hall szenzoros nyomógombokat bontani? Mondjuk a Videoton computer ilyen? Esetleg valami más?

000000000

Emberek! az agyam eldobom.....kértem árajánlatot 2-3 cégtől trapézorsókra és hozzá való anyákra /peremes ill. egyéb kialakítású/ megdöbbentő árajánlatokat kaptam, jóval golyósorsó árak fölött!!! pl.: orsó métere 18+fa, anya 26+fa.....há mivan itt????

000000000

SZiasztok. Uj forumozó vagyok, végre elhatároztamn magam és időm is van arra hogy építsek énis egy gépet.
Viszont ugy gondolom  hogy a pontosság érdekébe a kocsikat érdemes kimaratni és furatni mint ithhon nekiálni és kézi fúróval összegányolni. Vagy rosszul gondolom. Aki tudna segíteni a kocsik kimarásában az kérem jelezze.
Illetve körülbelül mire kell számlni milyen áruk van ezeknek a maratásoknak?
terveim szerint fix munkaasztallal építem és a kocsik mozognának.
az x tengelyen mozgo kocsi (két oldala ami függőlegesen áll) 400m*600m lapból kivágható az alsó illetve felső összekötö pedig 1200*200m anyagból marható a többi kocsi már sokkal kisebb.
az anyagok vastagságát még nem tudom eldönteni mert nem tudom hogy aluminiumot vagy acélt használjak.
igazság szerint szeretnék minél alacsonyabb árkategóriába maradni, de azért nem minden áron,
Bármilyen ötletet segítséget szivesen veszek.

000000000

www.ctctools.biz !!! nagyon lenyomta az árait én 20e körül vettem másfél éve az ER32 patronkészletemet és most mindez 6e!!!! szállítással, postaköltséggel megvan 9e körül 2 héten belül és ez semmi, nézzétek meg a többi árakat is!