Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

e6bkdgi5f

Sziasztok!

Van egy kis morzsa porszívóm és át szeretném alakítani úgy, hogy egy vékony tömlővel odavezetem a CNC-hez és marás közben folyamatosan tisztítsa a munkaasztalt.

Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a neve a képen látható csőnek? Ez ha jól sejtem megőrzi az állapotát és oda tudom kézzel is igazítani mindig a marófejhez, ugye? Tudja valaki honnan tudnék ilyet beszerezni? Köszi
http://www.stud.u-szeged.hu/Csaplar.Zoltan/pom.jpg" border=0>

000000000

jol mondod,mert én sem rud megvezetéssel csinálnék ujra gépet,és nekem nem hajlik be,mert kicsi a fesz táv,700mm.25 mm a rud,de ez minőségi anyag,és mint már irtam régebben,én csak fával dolgozom,és 1-2 század behajlás nem vágna a főldhőz!egyszerűbb drágább a sines megoldás,de sok méregtől kiméli meg az embert!ja és a "Z-m az két mezei anya,és nekem szuper pontosan dolgozik!megnézheted a munkáimat.

000000000

a segéd gőrgőt meg abban az esetben javasoltam,hogy ne keljen át épiteni a hapsikámnak a gépet,és ne verje magát ujjabb kőltségbe!:))ha már alul tervezte a gépet!:)

udr95i4vu

Szia Csaplár
Nóniusz Kft -nél is tudsz venni(kva Drága)

e6bkdgi5f

Köszi a tippet, írtam a Nóniusznak érdeklődés képpen...
Igazából néhány 10cm kell belőle, mert utána már megteszi egy vékony gumitömlő is. Az csak nem olyan drága...

43pbwjg8s

A jövő héten nézni fogsz, hogy hogyan oldom meg az X lehajlásának elkerülését. :)

000000000

legfeljebb Szigma,mert én sok modszert ki dolgoztam,és lehet hogy kőzte van a tiéd is:)))nekem nem hajlik,igaz kb.15kg-ot cipel csak!:)

motion

Üdv. Csaplar!

Majd közzé tehetnéd, hogy mire jutottál.
Engem is érdekelne egy ilyen kis darab.

Motion

e6bkdgi5f

Majd beírom, hogy mire jutottam...
Be fogok menni a Nóniuszhoz személyesen, de most kicsit leesett az állam. A lentebb linkelt zalatools katalógusában első ránézésre olyan $30 körül mozog az ára. [#confused]

f7k4ytivb

Ha csak a 10 szegmenses hűtőcsőről van szó az nem 30, hanem 3$!

e6bkdgi5f

Közben megkaptam a jelszót és be tudtam lépni. Igen tényleg :) Egy ezres körül kijön az egész...
Még egy hülye kérdés. 1/2 vagy 1/4-es változatban érdemes kérni? Finom por elszívásához elég lehet a feles is, ugye?
Köszi

e6bkdgi5f

Na végül is a felesnél maradtam. Már meg is rendeltem, összesen 1500Ft. 140mm hosszú cső + szűkítő + toldó (Zalatools)

f7k4ytivb

A félcollos a vastagabb!
Örülök, hogy segíthettem!