Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

ezen mit csodálkozol?az ebay-n sz..r sz..r lehet venni szinte mindent!őrűlnek ha a lovéjukat viszont látják,és nem minusszal zár!:)

3k74cecek

Ekkora gép a világon sincs ami 1200m*200m-es anyagot meg tud munkálni  
[#nevetes2][#nevetes1]

000000000

de lesz!:))))[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

000000000

Bizony lessz.  méghozzá remélhetőleg nemsokára.
Már elkezdtem teljes részletességgel átnyálazni a forumot. De ekkora munkauthoz a 25 ös húzott csiszolt köracél szerintem gyengus lenne. . lehet hogy egy kicsit behajlana, meg a fükocsihoz mindenképp gördülő megoldást kéne alkalmazni de lehet hogy mind a 3 kocsinál az lessz. .  ezt még a kölcségek és az elérhető anyagok is nagyon befojásolják.

Messer

D.Laci

A kolega nem veszi észre hogy métert ir állandóan, milliméter helyet (vagy cm... ) .... Hiába fogalmaztok humorosan.
SzT3 nyugtas meg minket, hogy nem lesz közel 1 MÉRFÖLDES géped!!!!! :)

000000000

[#mf1][#mf1][#mf1][#mf1][#mf1][#mf1]mérfőld!:)))

e6bkdgi5f

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy honnan lehet beszerezni két oldalas öntapadót anyagrögzítéshez?

Interneten láttam még csak egy videón. A srác felragasztotta az öntapadó réteget a cnc munkaasztalára és arra csak rárakta a névjegytáblát és már gravírozott is.

Obiban néztem, de nem kaptam. :)

Köszi és üdv.:
Zoli

Egyújabbgépépítő

Pedig az Obiban van, vettem már ott.
A festékes részlegnél keresd.

e6bkdgi5f

Amit ott nekem mutattak az csak egy vékony szalag volt.
Én olyat láttam, hogy akkora volt, mint a gép munkaasztala, szinte mint egy terítő...
Szerintem csak valami spécibb boltban lehet kapni...
Az alábbi linken az examples-nél van egy videó. Azon látszik... Egy kék öntapadó réteg!
http://cgi.ebay.com/Sable-2015-CNC-ROUTER-ENGRAVER-mill-PCBs-engraving_W0QQitemZ190298175146QQcmdZViewItemQQptZWoodworking?hash=item190298175146&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50" TARGET=_fnew>Link

000000000

Tescoban is fellelhető. Nekem  a legjobban a TESA "Visszaszedhető Padlószőnyegragasztó vált be". Bikaerős, kicsit "meghőlégfúvózva" pedig ellágyul, és jobban enged. 50mm széles tekercsben kapható, 400 Ft körüli áron.

Üdv
P.

Teaway

"az x tengelyen mozgo kocsi (két oldala ami függőlegesen áll)"

Vörös színű jelzőfényeket kell a tetejére építened, hogy a repülőgépek bele ne ütközzenek...

000000000

de nagy f...ok vagytok,ne vegyétek már el szegénynek a kedvét!:)))

3k74cecek

Nem a kedvét akarjuk elvenni, hanem a szemét kinyitni! Ne spóroljon má annyira a billentyű ütögetésével, nyomjon má még egy "m"-et. De nem akarja venni a lapot.[#nevetes2][#eplus2][#lama]

000000000

Ha valaki nincs tisztába a mértékegységek jelölésésvel, használatával, lehet, hogy inkább ne is kezdjen bele a CNC-kbe.