Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

f7k4ytivb

Szia Karcsi!
Örömmel közlöm, sikeres volt a közbenjárásod, visszautalták a tévedésüket!!
Mégegyszer köszönöm a segítségedet![#worship]

000000000

Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy jobbos, Tr. 10x2 trapézmenetes orsóhoz kitől vásárolhatnék danamid, teflon vagy delrin anyát?
Milyen árban lenne, ha 3-t szeretnék venni?
Feltúrtam elég sok internetes oldalt, sajnos Motoros sem tud ebben a méretben készíteni.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdv.,
VaJman

4um5b65d

A delrin az milyen anyag ????
Ez valami fantázia/márkanév név csak mint a poliamidnak a danamid, nem ??

4um5b65d

Amúgy milyen méretei lennének az anyának, illetve milyen külső formát szeretnél ?

4um5b65d

s7manbs8

Jól megoxidálódott, meg sokszor az a metilén. [#nevetes1][#vigyor2][#vigyor2]  
Ha már a Fábry sóban nem szerepeltünk mutassuk meg itt mit tudunk...

4um5b65d

Már aki nem szerepel.....
De van aki igen......
[#vigyor2]

s7manbs8

Az a danamid nevű tényleg olyan jó, ahogy írják, hogy hamarabb kopik el az orsó, mint az anya ?

x4rhew5r3

Alu-t én az ALBALU Kft.-től szoktam rendelni.
Székesfehérvár környékéről Sárpentelén személyesen,
vagy telefonon megrendelve postán küldik leszabva (kis ráhagyással, hogy még meg lehessen munkálni).
Telefon: (22) 44 69 20

4um5b65d

Nem túlzás amit állítanak, jó néhányszor találkoztam már ilyen esettel, főleg szennyezett környezetben igen jól helyt áll,  de azért van hátrányos tulajdonsága is.

Devecz Miklós

Köszi, holnap megpróbálom. Az  AMARI-nak írtem emailt, de eddig nem válaszoltak.

000000000

Jó kérdés a méret.
Igazából ha van perem az anya körül amin lehet rögzíteni, mert pl. 3-4-5 furat van a peremben, az a legjobb. Az angol fordítás alapján:
25 mm hosszú;
átmérője az anya peremnek 42mm;
a perem 10mm vastag;
25mm-es a 10-es  
http://kepfeltoltes.hu/090129/DSC00352_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>
De ha csak kerek, hengeres danamid rúdba sikerül belevágni, azt is fogom tudni rögzíteni.
Igazán, aki már csinált ilyet, az szerintem tudja, mennyi anyagvastagság szükséges.
Egy 25mm keresztmetszetű, 45mm-es danamid rúdba talán bele lehet vágni.
Ha nem látszik a kép, még próbálkozom. köszönöm, ha tud valaki segíteni.
VaJman

Szedlay Pál

Még jó, hogy 1920*1200 felgontású a képernyőm így éppen hogy ráfért a kép.

000000000

A danamid nem egyenlo POM ...
A POM jobb tulajdonsagokkal bir.
A POM-C pl. kellemes anyag anyanak.

Innen vettem POM-C rudat
http://www.teraglobus.hu/meretvalasztek.html