Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

msas

Üdv!
Van itt a faluban egy kisüzem , már nagyon sok fórumtársunknak csináltak toroidokat. Nagyon rugalmas a mester, ma megérdeklődöm az elérhetőségét és közzéteszem. Tíz éve működnek, de én nem is tudtam róla, Svejk fórumtárstól hallottam róla. délután írok.
Üdv Sanyi

7vpav5d32

Ha ez a Baracskai cég akkor csak ajánlani tudom. Nagyon rugalmas. Volt mikor 20 percel előtte szóltam, hogy mindjárt megyek és rögtön csinálták is. Mire odaértem kész volt.

msas

e7c897sd8

Igen Baracskai a Mester! Mindenkinek ajánlom! :-)

msas

Farkas Ádám

Devecz Miklós

Hol lehet most vastag (20 mm-es) alulemezt beszerezni?
Valamikor volt az ALCAN nevű cég, de most nem tudom elérni az weben.

2vkx6unz

Devecz Miklós

Kösz, így már megtaláltam. Csak azt nem értem minek kell állandóan nevet változtatni?

4um5b65d

Mert csődbeviszik a céget és ugyanazon emberek más néven újraindítják. Tök jó üzlet.
Vagy mert változik a tulajdonos.

2vkx6unz

Egyszerűen azért változott a név mert az anyavállalat is változott:
1969 SAG  
1991 Alusuisse Austria
2001 Alcan Austria
2008 Amari Austria

Devecz Miklós

Kisebb tételben is lehet vásárolmi tőlük?
Mennyire húzósak az áraik?

2vkx6unz

Az árakról nem tudok semmit. Lehet kisebb tételben is de csak egy táblaszélességnyi csíkot vágnak, vagy egy A4-e darabot valószínűleg nem adnak el. A kínálatuk a honlapról letölthető.