Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Ha valakinek van árlistája, kukkantsomn már bele, hogy mennyibe kerülhet egy 32mm széles T10-es fogazott szíjhoz egy 60 fogú alumínium tárcsa.
Sacc-per kb. is elég lenne...

000000000

sziasztok! Vannak nagy golyós orsók, lineáris vezetékek 160ft/kiló áron!

000000000

Szolnokon vannak de sajnos hivatalosan nem adnak ki semmit,de talán megoldható!Az a baj hogy nagy méretűek,a golyós orsók kb40-50mm az átmérőjük 1300mmm hossz,a lineáris vezetők is hasonlóak,szóval brutálisak és használtak.

edcsdh6wa

Köszönöm Kozmaj és Svejk! [#eljen]

Felhívom őket. [#phone]

Sys_m

edcsdh6wa

Egy kis sztori a www.gravotrade.hu-nél. Felhívtam őket, a hölgy kicsit zavart volt, mert nem tudtam típust és fajtát. Legolcsóbb és hulladék tesztre >> nagy nehezen megértette. Ingyen és bérmentve postáz a lehetséges anyagokból.  

Sys_m  

motion

Nekem meg azt mondták, hogy egyáltalán nem foglalkoznak postázással.
Kizárólag személyes átvét, vagy futárszolgálat.
Polikarbonátot akartam venni tőlük kb. 4000FT-ba került.
Nagyjából ennyit kértek a kiszállításért is.
Pestiek előnyben.....

Motion

svejk

Ha valaki tud kisméretű (625-6000 között)
Jó minőségű, bevált körmös csapágylehúzót, ne titkolja a beszerzési forrást.
Ugye lehetőleg vékony, de szívós körmökkel.

A fentiek hiányában már  tele a hócipőm a mindig egyedileg gyártott vagy kókányolt megoldásaimmal.

svejk

e7c897sd8

BDI csapágyboltban vettem régebben. A pulton ki voltak terítve. Nincs az árlistájukon. Kérni kellett tőluk!

0gbwyh99

http://www.uni-max.hu/csapagylehuzo-keszlet-in-out-15-80/d/" TARGET=_fnew>Ezt is megnézted ? Azon a honlapon baloldalt nagyon sok link van a lehúzókkal kapcsolatosan !  [#wave]

svejk

Nagy..a karmoknak 2-3mm-nél nem szabad vastagabbnak lenni.
Láttam már ilyet élőben, de boltban még nem..

7vpav5d32

SKF készlet mindent tud. Még megszegényíteni is, de csak egyszer kell rászánni és örök. Ha érdekel fotózom, de biztos fent van az oldalon.

svejk

Esetleg az ilyen rendszerű is jó lenne.
http://www.uni-max.hu/univerzalis-hidraulikus-lehuzo-keszlet/d/#" TARGET=_fnew>csapágylehúzó

Tudom hogy nem nagy nagy ügy egy ilyet üsszedobni de sajnos az anyagminőség a meghatározó.
Vagy nem tudom megmunkálni vagy nem tudom ledzeni úgy hogy ne törjön el :(