Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Szerintem ezt alaposan félreértetted. Természetesen nem kételkedtünk az öreg létezésében . Ez nem is lehet kérdéses.

PSoft

Eszem ágában sincs megsértődni.
Én úgy gondolom,csak beszélgettük egy jót.

000000000

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki, hogy TB6560 as motorvezérlőt hol lehet beszerezni? Tudom, hogy a H2 arra épül és ha ilyet nem illik kérdezni akkor tekintsük a kérdésem tárgytalannak és akkor bocsánat!

Üdv

hduf42fua

Üdv Mindenkinek !
Kérdésem az hogy milyen fényerejű és hány db.
led kellhet egy 5mm vastag 100X350 mm-es plexi
tábla élvilágításához. Ja és hol vegyem Bp.-n.
ÜDV

motion

Üdv.
Nem tudja valaki, hogy a nikecelhez hasonló, de finomabb szemcsenagyságú anyagot hol lehet venni Debrecenben vagy vonzáskörzetében?
A nevét nem tudom, nem ismerem ezeket az anyagokat. 3D-s maráshoz kellene.
Csak tesztmarásokat szeretnék végezni gyakorlás céljából.

Motion

000000000

Közben megtaláltam! Ha valakinek esetleg szüksége lenne rá:
http://www.ret.hu/Page.aspx?pageid=3

innen lehet rendelni TB6560-as motor vezérlőt!

Üdv.

D.Laci

airfoil6205

Tisztelt fórumozó kollégák!
Vernyik László modellező kollégám keres budapesti vagy pest környéki segítséget, BF16 ill BF20 vagy a befogásra merőleges furat készítésére alkalmas oszlopos fúrógéppel rendelkező hobbysta személyében. Valamilyen modell(modellek) orrtőkéjébe szeretne pontos furatot készíteni alkalmanként, de az eddigi lehetősége megszűnt.

airfoil6205

Ha tud valaki segíteni akkor a jcs2pv"kukac"freemail.hu címen sziveskedjen jelentkezni!

motion

Na jól van.
Nem muszáj, hogy Debrecen környékén legyen...#358[#confused]

Motion

Devecz Miklós

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de a virágboltokban lehet kapni nagyon finom szemcsézetű habot, amit virágkötészetben használnak. Szürkészöld színű és nagyon jól lehet forgácsolni. Egy baja van, kb. egy köbdeci méretben kapható.

4um5b65d

Én azt hiszem amit te keresel az nem polisztirol, mint a nikecell, hanem poliuretán hab és ha jól tudom ezt használják például épületeknél a lábazati hőszigetelésre. Talán a "lépésálló hőszigetelés" néven megtalálod a neten.
Ez keményebb mint amit Miklós mond, és vizhatlan. Miklós tippjét azt hiszem "oázis" néven ismeri a netes virágkötészet, de lehet ezt nagyobb darabban is kapni, hisz jó nagy tömbökben gyártják, hasonlóképp mint a nikecell polisztirol lapokat. Utólag vágják méretre. De ez az oázis mocskosul szívja a vizet és nedvesség hatására megpuhul, de mindenféle megmunkálással jól alakítható.

4um5b65d

Vajon tudtam még volna több "de" szócskát is belerakni az előző hozzászólásomba???
[#falbav][#wilting]

000000000

üdv!
én habanyagot tüzépeken xps,eps a neve  táblás méretben a tüzépeken lehet venni . van lépésálló kivitelben -jó tömör - debrecenben gsv-nél  ,tüzépkernél szerzem be.