Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Senki nem állította, hogy a Danamid egyenlő a POM-mal. (ha visszaolvasol)
Főleg ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a Danamid már a 80-as években kihalt. Ez csak egy márkanév semmi más. Poliamid csoport !!!

000000000

Elnézést a nagy felbontású képért, sietni akartam és nem figyeltem, hogy a Sony Ericsson mit produkál.
Ha lenne rá mód, tennék be másik, kisebb méretre utaló linket, hogy ne legyen problémás ez a nagy felbontás.
Igazából sokféle anyag megfelelhet a célnak, itt szerintem a menet elkészítése, illetve a minta fúrószár a lényeg.

000000000

Én, ezt úgy oldom meg, hogy az orsó egy darabjából készítek menetfurót, és azzal kifúrom a belső menetet.
Más megoldás híján tiedet is így kellene megoldani.

3k74cecek

Ezt jóval olcsóbban is meg lehet kapni, csak kicsit bogarászni kell a neten.
Persze ha pár ezer Ft nem számít, akkor ez kényelmes mert ennyiért házhoz viszik.

000000000

Sziasztok,
Információ hiányban szenvedek és 10-15 telefonhívás után sem tudtak Budapesten arra választ adni, hogy van-e olyan hulladék lerakó, ahol vas, színesfém szétválogatott haszonanyagot lehetne turkálni?
Más nagyvárosban, pl. Miskolc, Debrecen, van vasudvar, MÉH, de Budapesten tud esetleg valaki ilyen helyet javasolni?
Nem szeretnék arany áron 6 méteres szálakat, táblákat vásárolni, amikor nekem csak 25x35 cm kellene pl. Nem sorolnám a reklám miatt azokat a cégeket, közszolgáltatókat, akik már elhajtottak, hogy ők csak vesznek, nem adnak.
köszi előre is.
VaJman

cppf5hee

Üdvözlök mindenkit szeretném megkérdezni hogy tud-e valaki elektronikus alkatrészboltot Miskolcon?

000000000

elektronikait igen (ha erre gondoltál)!
EMO (és mellette az Emiter) a CasCo reklám alatti (Sent Anna téren), valamint a Búzatéren az udvarban (nevét nem tudom), és ott az S.O.S. is (webes). De van a Búzatéren a templom mögött is, Diósgyőrben a delta felső csücskénél is.

2vkx6unz

000000000

Köszönöm az infót, igyekszem szerét ejteni, hogy meglátogassam őket. Utána beszámolok a fejleményekről mások okulására is. ;-)

2vkx6unz

Alumínium majdnem a bejárattal szemben, ettől balra korrózióálló anyagok, a telep közepén vas.
Amit kiválogatsz, viheted a mérleghez, ott lemérik és a kis ablaknál fizetsz. Ha tudsz és van valami érdekes csinálj fotókat.

edcsdh6wa

Sziasztok!

Biztos volt már téma, hogy hívják azt a többrétegű műanyag lemezt amibe gravíroznak névtáblát, műszer előlapot, stb. és honnan lehet beszerezni szerintetek a legkedvezőbb árfekvésben ( [#confused] vagy plexi lefúj a megfelelő színre és használ... [#confused] ).

Sys_m

e7c897sd8

Csak egy tipp: http://www.polinoor.hu/index.php?termek=114&" TARGET=_fnew>Polinoor

Sokat használtam. Jól gravírozható anyagok. http://www.polinoor.hu/upload/tds_transply_hun.pdf" TARGET=_fnew>leírás

A legkisebb vásárolható méret náluk: 305x610 mm

http://www.polinoor.hu/arlista/polinoor_teljes.pdf" TARGET=_fnew>Az árlistán úgy a 36. oldal körül.

svejk