Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Új rendelést hogy adnál fel nekik ? E-mail-ben?

HJózsi

Írj be a weboldalukon! Magyarul! ... Belépsz (felhasználónév/jelszó), és klikk a kívánság és panaszkönyvre. Fognak válaszolni. Szerintem ídr le, hogy valami tévedés történt, mert utánvéttel küldték a banki utalással kifizetett cuccot... Biztos orvosolni fogják.
A beírásokat mindenki látja... Ott van az enyém is, amit a számlájukkal kapcsolatban írtam...
Szóval nem annyiba hagyni! [#wave]

f7k4ytivb

Köszönöm a jószándékú hozzáállásotokat, de írtam már minden elérhetőségükre választ a mai napig nem kaptam.  
A HJózsi által említett panaszkönyvbe is írtam, meg is jelent, de hamarosan kitörölték!!!!
Laslie-nek - új rendelést többé nem adok fel nekik!

eivmhrm04

Felhivom és rájuk ijesztek ha akarod,azt ne kérdezd hogy hogyan.Csak ird meg a pontos összeget stb.

4um5b65d

Szerintem írj be újra, ha megint kitörlik akkor megint írj be.
Aztán lehet hogy letiltják az IP címedet, és akkor jön a CNC fórum ereje. Megkéred a jelenlevőket, hogy ők is írjanak be. Egyszer megelégelik. De én sem hagynám annyiban. Valami nemzetközi fogyasztóvédő szervezet nincs az ilyenek ellen ? Vagy nemes egyszerűséggel a helyi rendőrségnek próbálj meg e-mailt írni.

f7k4ytivb

Holnap megírom a pontos összeget, számlaszámot, meg az utánvétel számlaszámát is. Most nem tudom ,mert bent van a munkahelyemen az összes irat.

HJózsi

Hoppá!!![#ijedt][#ijedt][#ijedt] Viszont van magyarországi adószámuk, a kiszállítótól is kellett kapjál bizonylatot és az utalásodról is van ...

s7manbs8

Sz betűvel kezdődő cégben én alapból nem bíznék.

3k74cecek

Szerintem nem irreális ár. Ezt itthon kell Ft-ban fizetned és a kezedbe adják, vagy külföldről jön, és még rájön a szállítási költség?
Az néha igen húzós tud lenni. Ha így van mindenképpen tájékozódjál a szállítási költségről!

3k74cecek

Amint látom van magyar cég a reklamáció és egyéb dolgok intézésére, így szerintem még itthon is lenne lehetőség eljárni ellenük.
Semmiképpen se hagy magad, még ha az összeg esetleg nem is olyan jelentős.
Drukkolok neked !!
Ha nem ér a szép szó, akkor meg kell fenyegetni őket, hogy ha záros határidőn belül nem rendezik, akkor minden magyar és cseh fórumon lejáratod őket.

f7k4ytivb

Igen, van magyar képviselője is a cégnek, de mint említettem semmire nem válaszolnak. Ráadásul a magyar képviseletnek nem adták meg a telefonszámát, reklamálni csak csehországi számon lehet, amit nem vesznek fel és ezzel bezárult a kör!
A Proforma számla száma: ZLV-1952/2008 érték:37.348.-Huf
Az utánvét számlaszáma: FO-51648/2008 érték:35.680.-Huf
(2 tétel volt a rendelés és az egyik nem volt nekik raktáron ezért a különbség!)
Felhasználói számom: HU 149213
Minden számlám megvan a rendelés visszaigazolása is fizetési módként "Bankszámlára utalás-előrefizetés" világosan megjelölve!

eivmhrm04

Már csak a név kellene akinek a nevére szólt a számla

eivmhrm04

f7k4ytivb

Nem a csehektől rendeltem, hanem a magyar képviselettől, de a számlák azok onnét jönnek, részben magyarul.
A név: Oritel Kft./Lovas István