Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

crgs7u9wg

http://kepfeltoltes.hu/081208/hestore_www.kepfeltoltes.hu_.gif" border=0>

http://www.hestore.hu" TARGET=_fnew>HE Store

most talaltam, egeszen jo dolgok vannak naluk, az araik sem olyan rosszak, jo nem ebay de nem kell varni hetekig, gondolom, meg van garancia meg szamla...

5bzs27u7

Sajnos én nem így tapasztaltam. "kell várni hetekig"

HJózsi

Itthon nincs készletük, nekem is egy hét volt ( hűtőborda a QUANTUM servo-hoz ) ...

279nwbpsa

Szervusz!
Itt tényleg mindenféle szíj van,de nekem szíjkerék is kellene.Mi volna a legjobb típus cnc-hez és hol érdemes venni?

7vpav5d32

Én az AT5-nél maradok az eddig bevált. Szíjkerék a Powerbelt-nél, Tech-Con -nál

279nwbpsa

e6bkdgi5f

Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Esetleg van itt valaki Szegedről?
Szükségem lenne egy műszerdoboz hátlapra, az alábbi rajznak megfelelően. (2mm vastag fém lapból kellene) Kézzel nem tudom szépen megcsinálni, és örülnék neki ha mutatós lenne...

Előre is köszi!
Üdv és BUÉK

http://www.stud.u-szeged.hu/Csaplar.Zoltan/hatlap.JPG" border=0>

2nbj3n5m

Helló
Ezek a méretek mm-ben v. centibe vannak?
Ha lesz még hétfön munkahelyem akkor megtudom
csinálni.
Janko (száraz János 0630/9543081

Motoros

Viccelsz? Úgy tudom hosszú távra van szerződése a cégednek egy melóra.

000000000

üdv!
szeretnék fúroszárat "gömbmarósíttatni" - azaz megköszörűltetni és éleztetni ,mivel a hosszú szárú gömbmarók igen drágák ,és csak habot szeretnék marni velük felesleges lenne ekkora beruházás- meg pénz se nagyon van így január környékén[#love11]8-as és 6-os furószárakról lenne szó. krinis.zsolt@freemail.hu  
köszönettel

3smbkb69

Kivánok,
vezetőrúdra a következő árajánlatot kaptam.
wv20 köszörül rúd - 14,5Euro/méter  
wv25 köszörült rúd - 19,8Euro/méter
Erre még jön 20%
Ez úgy mennyire reális?Van esély még ólcsóban hozzájutni,vagy kulcsoljam imára a kezemet.
Mondjuk  helyben 17500 ft nettót kértek volna 2 méterért,de hát itt mindent aranyáron mérnek,ahogy elnézem.

f7k4ytivb

Mindenkinek!
Nemrégiben ajánlottam nektek a Cseh Uni-Max céget!
A közben történtek miatt már nem ajánlom senkinek, csak fenntartásokkal, mert nekem sikerült velük egy "akciós" üzletet kötnöm!?
/Kettőt fizet - egyet kap!/
Az úgy tötrént, hogy rendeltem tőlük egy köszörűgépet, fizetési módként banki előreutalást választottam. Annak rendje-módja szerint meg is küldték a pro-forma számlát a rajta lévő összeget átutaltam a megadott bankszámlaszámra, kisvártatva (2 hét) múlva meg is jött a rendelés "utánvéttel"! Kifizettem, gondolván majd rendezem a dolgot, de azóta sem az e-mailjaimra nem válaszolnak, sem telefonhívást nem fogadnak!!!  
Tanuljatok az én példámon!  
Mottó: Okos ember más kárán tanul!
Továbbá: Pedig ezek nem is szlovákok, mégis utálnak bennünket?[#violent]

eivmhrm04

Szia lerhman,ha gondolod segithetek neked.Mivel tudok csehül és szlovákiában lakom megpróbálhatom neked rendezni ha ugy gondolod.Csak kellene ismernem pontosan a dolgok történésé,adatokat tel számot stb