Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

sasi

j3rx6bsjd

Trapistának és Viktornak is figyelmébe ajánlom az alábbi villanymotorokat gyártó vállalkozást.
http://www.lehotay.hu/

4mjnxdwuu

Köszike...
Ez nekem pont jó, csak 30 km, zsír...

motion

Üdv. Mindenkinek!
Felkértek, hogy készítsek el egy élvilágítós táblát egy kiállításra.
Pontosabban újra kell készíteni, mert az eredeti eltörött.
A gondom csak annyi, hogy Debrecenben mindenhol kiröhögtek mikor közöltem, hogy 10mm vastag plexi-t szeretnék vásárolni. Vagyis éppen lehetne, de ahhoz meg kell vennem egy egész táblát, ami sok-sok 10ezer forint.
Az eredeti tábla befoglaló méretei 458x308x10mm.
Lenne valakinek ötlete, hogy a környéken hol lehet beszerezni egy ilyen/ekkora táblát?
A segítséget előre is köszönöm
Motion

000000000

Ha jóltudom a Gravotréd elküldi neked postán kiválló minőségben méretre. Még a szélét is megcsinálja ha kéred.

motion

Köszönöm Danibá!
Megnézem a neten az elérhetőségüket.
Gondolom a Gravotréd = Gravotrade

Üdv.
Motion

000000000

Ja,ja! Sietségemben írtam, ahogy mondom. Nem is figyeltem. De hátha az infó jobblessz.

De, mosmár tudod, hogykell kimondani:))))))))))))  

Ha minden igaz a talin is ottlesznek.

motion

Én is rajta vagyok a talin, de mint azt mát írtam a decemberi hónap az nagyon erős nálunk és nem tudom, hogy el tudok-e lógni.
Még egyszer köszi az infót.
Üdv.
Motion

5bzs27u7

s5f8tmfv3

Meg tudja valaki mondani mi lehet az a zsír/kenőanyag amit elektromos érintkezők (pl. az autóm indexkapcsolója) közé kennek hogy ne kopjon, mégsem szigeteli el a fém részeket egymástól? Hol lehet ilyent beszerezni?

svejk

Valamikor hajdanán erre egy anyag létezett az un. savmentes vazelin.
Ma már ezerféle kontaktspray jobban helyettesíti, akár a sokak által csodaszerként használt WD40.