Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

eivmhrm04

Na ,beszéltem velük telefonon az előbb,tudnak a dologról.Be is ismerték hogy 2 szer lett kifizetve,megadtam a tel számomat nekik és a mai napon felhivnak hogy hogyan tovább.Akárták hogy irjál egy kérvényt nekik a pénz visszaküldésére.Erről lebeszéltem őket mivel nem tudol csehül, és mire fel kellene.Na majd meglátom hogy a mai nap mit fognak mondani

eivmhrm04

És már hivtak is,fogsz kapni ha még nemkaptál egy jóváirást 2 példányban amire rá kell irnod a számlaszámot ahova a pénzt fogják visszaküldeni.Én bizom hogy megoldódik a dolog mert én sokat üzleteltem a csehekkel és soha nem volt probléma ezt viszon a szlovákokról nem mindig mondhatnám

eivmhrm04

De őszerintük ilyen értesitést már kellet volna hogy kapjál

eivmhrm04

Be tudtak azonositani a felhasználói számod szerint mindjárt ugy hogy a név nem is kellett.

eivmhrm04

f7k4ytivb

Nagyon köszönöm a közbenjárásodat, de nekem nem válaszoltak ezidáig semmit! Az e-mailokat is olvasási visszaigazolással küldtem és azok sem jöttek vissza!

e7c897sd8

Szia! Gyakran vásárolok az általad említett cégnél. Igaz utánvéttel rendezem a számlát. A szállítás 10 munkanapon belül volt. Olyan velem is előfordult, hogy a telefonban azt mondták miden tétel van raktáron és csak a csomag kibontásakor derült ki hogy nem küldték el mindet. Természetesen késöbb felhívtam őket és a telefonban elismerték, hogy azért nem küldték mert kifogytak az említett dologból.A banki átutalásokkal már jártam hasonlóan pedig az magyar cég volt.

Remélem hamar megoldódik az ügyed velük!

f7k4ytivb

Csatlakozók alkatrészek beszerzésére ajánlom a következő céget:
http://www.retelektronika.hu/Page.aspx?pageid=2
Hátha valaki nem ismeri, korrekt, gyors és jók az áraik, nekem évek óta van kapcsolatom velük!
Semmirosszat nem tudok róluk mondani!

lari

Üdv az Uraknak!

egyenáramú motorhoz hol lehetne beszerezni, legyártatni méret alapján pólusmágnest? Érdemes lehet egyáltalán?
A motornak nem ismert a tipusa csak a mágnes méreti vannak és a feszültség meg a teljesítméény...

000000000

35kpazcgr

Üdvözletem!

Érdeklődnék, hogy tud-e valaki hazai beszerzési forrást LS7184-es IC-re?

svejk

Keresd Varsányit!
Fórumtag, csak klikk a nevére és már írhatsz is.

27idyu84u

Üdv mindenkinek!

Tájékoztatásul:
fogazott tárcsa HTD 3M 18 fogú:  850Ft+áfa
fogazott tárcsa HTD 3M 36 fogú: 1150 FT+áfa
fogazott szíj Optibelt HTD 225 x 9 mm:  630 Ft+áfa
Gyors (1-2nap) és korrekt cég. Nekem bejött.
Bánki-Sós Kft

Süsü

Farkas Ádám

Tudja valaki hol csináltathatok, vagy vehetek torroid trafókat? ~22V 150W (kb10-15db)