Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Nekem most speciel olyan bilincs kellene, amit rá lehet szorítani egy 10 mm átmérőjű tengelyre.

ebalint

Ilyen "picit" még nem láttam, de ha találkozom azzal, aki ilyenekkel foglalkozik, megkérdezem..
.

D.Laci

3k74cecek

Sajnos a #120-beli kép nem látható, így nem tudom mi volt a kérdés tárgya.

e7c897sd8

Kaptam egy ajánlatot TR10*2 menetes orsóra. Métere 2.614,- Ft/db + ÁFA. Szerintetek sok vagy reális ez az ár?

000000000

000000000

Köszi, érdekes dolgokat árulnak, megérdeklődöm.

e7c897sd8

edcsdh6wa

Sziasztok, bordásszíjat és tárcsát hol lehet kapni a legjobb áron?  

Sys_m

4mjnxdwuu

Hali,
Valaki tudna segíteni, hogy Pesten hol tudnék venni szalagfűrész lapot?  A régi 1425mm -es 6,4*0,3-as volt. Egész jól bírta az alut , egy darabig.... ( ahhoz képest, hogy ez is fára való volt.)
Ja, És milyen típust lenne érdemes venni, sűrű- vagy ritka, jobbra-balra hajtogatottat, vagy csak balra hajtottat stb..  

köszike

msas

NÓNIUSZ
A Kőbányai ut-Szállás utca kereszteződésnél.
I. em. balra leadod a méretet, negyedóra mulva kész.
Én ugyanezt a méretet csináltattam brutto 2.400-Huf volt az ára.
Egy idősebb úriember a mester, mindent megmutat, elég nagy a választék, nagyon korrekt a kiszolgálás és az ár is. Ajánlom!
Üdv: Makó Sanyi

Motoros

Ugyanitt vettem én is a multkor, és van egy sűrű fogú tipus aminek ha jól emlékszem minden 10. foga jobban ki van hajtva. Ez mindent nagyon visz, pl K1 -es vasakat szeleteltem szinte semmi hűtéssel, nagyon jól kihozza a forgácsot.  Az alut is nagyon jó viszi igaz hogy talán nem a leggyorsebban. Az biztos hogy eddig ez volt a leg éltartóbb...kb 3000 ft körül volt az ára az 1.5 m-es darabnak.

4mjnxdwuu

Köszike,
az csak kis kitérő (200 m) [#vigyor3], de nem jutott eszembe, hogy benézzek ... ( valamiért a fűrészlapokat nem kötöttem hozzájuk. Jövőhéten beugrom.