Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

svejk

A csavaros lemezkivágó és a présszerdzám ua.?
Még mindig nem tudom milyen? :(

dg8n4i8x

Ezen tudod cserélgetni a fűrészt, simán menetesen van rajta és rengeteg féle méretben létezik...  
A csavaros prés olyan, hogy átfúrod a lemezt, aztán van egy lyukasztó szerű cucc, amit a lemez két oldaláta teszel és a lyukon leresztül egy csavarral összehúzatod... Az is nagyon jó de szerintem sok lyuknál elég macerás...

dg8n4i8x

A koronáson meg így cserélhető...
http://cnctar.hobbycnc.hu/Balu/koronafuro2.jpg" border=0>

svejk

Nahát hogy mik vannak!!
Azt hiszem maradok a lépcsősfúrónál, tizen-pár lyuk, 3-4 féle átmérővel. Csak kibírja, majd valami középárkategóriást keresek.
Mindenesetre köszönöm a segítségeteket!

dg8n4i8x

Az biztos, hogy annak a lépcsősnek nem nagyon van párja! Én annál csak azon filózok, hogy amire azt mondanám, hogy tuti azt nem tudom megfizetni... Az olcsó szerszámoktól meg fázom egy kicsit... De azért tizen x lukat bármelyik ki kell bírjon... Motoros talán azt is meg tudja élezni... :)

svejk

Én is fázós vagyok:)
A boltban ma csak 24ezer ft-os volt. attól is kirázott a hideg.:)
Szokott nekik lenni 5-10ezer között de most az pont elfogyott.

000000000

Vegtere is lemezfurot keresel?

http://www.hidramix.eu/am30.jpg" border=0>

000000000

000000000

000000000

üdv mindenkinek!
nem tudtam hova ferne be az uzi ,bocs hogy ide irok.linearis csapagyaknak szeretnek hazat ,a vezetoknek feszket egyszoval epulo gep esztergalasi meloit. hobbycnc arfekvesben ha lehetne kerem .az anyagot leküldenem,levinnem.

svejk

3,5mm-es csapágygolyóra lenne szükségem, úgy cirka 8-900 darabra.
Egyik csapágyboltban 6Ft/db a másikban 10Ft/db.
ennyi erővel máshol lehet akár még kevesebb is.
Esetleg valakinek van beszerzési hely ötlete?
Tizedes, százados méreteket vajon mekkora darabszámnál gyártanának le megrendelésre?

0gbwyh99

Alu profilok, lineáris vezetékek, energialáncok, fogaslécek, szijak, tárcsák , .....
http://www.tech-con.hu" TARGET=_fnew>tech-con

000000000

Ez egy piszok drága cég, máshol lényegesen olcsóbban kaphatók különféle cuccok!