Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

dg8n4i8x

Esetleg lyukfűrész (koronafúró)? Azzal elég gyorsan lehet dolfgozni, és nem is vészes az ára! Befogó olyan 3000,- fűrészek ebben a méretben olyan 2000,- pluszz áfa a nóniusznál a holexből! Mi ilyennel fúrjuk a rittal szekrényeket, nagyon jó!

HJózsi

Vagy NÓNIUSZ ...
Vasárnap pedig a gyáli piac ...

svejk

6-10 között szokott lenni itteni csavarboltban de most nincs nekik, holnap pedig megyek Pestre.
Vagy az ilyen olcsó gagyi nagyon?
most 10-12 lyuk kell aztán legközelebb lehet soha ...

svejk

svejk

svejk

000000000

3rymb5s35

Srácok!

Kis mennyiségben is lehet vásárolni a Holes Kft.nél?
Én fogaskerekek után érdeklődtem, de 20eFt alatti vásárlásnál 20eFt egyszeri költséget akartak rámsózni. De lehet, hogy csak elírta a hölgy. Én mindenesetre "lenyugtatózom" magam, hohy tudjak aludni.

3vv2btrhv

én vettem probaképpen POM anyagot 5000-ft ért postán küldték és csak a szokásos pár száz ft -ot rakták rá elirás szt .

3rymb5s35

Köszi a gyors választ!
Így már tudok aludni!!!

Kristály Árpád

Hallihó!
Én csak anyagot vettem ZX-100-ast, nagyon korektek voltak, a hulladékból is levágtak így csak anyit kellet fizetnem amire szükségem volt!
Üdv.: Árpi

ybm4ifb

Lépcsős furot vettem a Vaterán 4ezerért..6-30mm-ig használható,van lyuk fürészem is,de azzal nem olyan szép a furat mint a lépcsössel.
Mostis van fent egy 3 Db-os készlet 12e-ért
Énb mindenképpen a lépcsőst ajánlanám.

j3rx6bsjd

Sziasztok!
Keresek Lenze AC szervó mocihoz csatlakozókat.
Van esetleg valakinek elfekvőben?Vagy hol lehetne hozzájutni,az sem baj ha más tipus,a bosch-é ránézésre megeggyezik,legalábbis az aljzat,mert ahhoz sincs csatim:)
Az IGUS hirdet a honlapján,de mikor felhívtam őket kiderült,hogy nincs egy darab se nekik,csak az igényeket mérik fel,de azért odairták,hogy teli a raktár motyóval és akkár egy db-tól is lehet vásárolni.

ra8nsmk6w

Nézz itt szét, van a Balu által emlitett bimetál lyukfürész átlag 2000 körül és a csavaros lemezkivágó is. Bármelyiket választod is többszáz furatra képes.A lépcsős vagy kúpos lemezfúró erre nem képes ezen az átmérön 1.5 acéllemezbe, csak ha egy vödör hütőfolyadékba forgatod.http://www.rappaicsavar.hu/termekek/38/482/20/10

dg8n4i8x

Hogyne létezne! HSS a fogazása elég jól bírja a kiképzést!  
http://cnctar.hobbycnc.hu/Balu/koronafuro.jpg" border=0>
Bocs a minőségért de csak a webcam volt kéznél...