Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Mégegyszer.
ftp://cnctar@ftp.hunbay.com/Devecz Miklós/Analóg és digitális áramkörök.pdf" TARGET=_fnew>link

Devecz Miklós

Feladom.
Ftp-én elérhető.

4um5b65d

Én is így csesztem el múlt héten !
Nem szabad ott maradni az ftp-n, hanem be kell jönni ide a fórumra, majd belépni a mappába és azt az URL-t kell ide linkelni mert az már HTTP-s lesz.

svejk

Akkor valószínű :) stornó..

svejk

svejk

Ez tuti működik ,ezt használom.
Elég bemásolni könyvtárastól

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/DjVuReader/" TARGET=_fnew>DJVU olvasó

fs9s63xkf

Szerintem a nevével lesz a gond :)
Sehol ne használjunk ékezetes betűket, csak az angol ABC betűit, valamit a szóközt is egy aláhúzással szokás helyettesíteni (_). Már a mappád neve sem az igazi, mert van benne egy 'ó'!

svejk

Köszi!  
Mennyivel kényelmesebb ez, mint az oldalankénti djvu!

s7manbs8

A böngésző azokat a karaktereket átalakítja azért néz ki olyan krixkraxnak, ha ilyen ékezetes betűk vannak benne.  

http://cnctar.hobbycnc.hu/Devecz_Miklos/Anal%f3g%20%e9s%20digit%e1lis%20%e1ramk%f6r%f6k.pdf

fs9s63xkf

Ez mind szép, de neked működik a link?

Devecz Miklós

Átirtam az összeset javascript:put('email')

fs9s63xkf

Most épp a #827 miatt nem működik, de akkor sem szokás ilyet írni.
De ez nem kifejezetten  marómotor pláne nem Brushless :)
Egyébként van külön Fortuna topic is ! :(

Devecz Miklós

Igazatok van.  
Átmentem a Csevegő topikra.

4mjnxdwuu

Nemrég egy golyós orsó végein láttam ilyen csapágyazást, 3-3 csapágy volt, oldalanként kettő teljesen összenyomva, + 1 távtartó gyűrűkkel hozzájuk nyomva...

43pbwjg8s

Na de Svejk! Akkor én mit modjak!
A hozzászólásaid alapján mindenesetre bőven túl vagy a tiszeletbeli gépészinas címen! Sőt! :)