Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Jól érzem, hogy a máskor mindig nyugodtt és kiegyensúlyozott Svejk úrnál most ledobta az ékszíjat a rendszer ???
[#vigyor3][#buck]

pa0n9mw

Oszt mind a 3 at, mert hogy tripla :)

43pbwjg8s

Ej Svejk!
Ha lentebb nézed Tegnap éjjel nem volt reményem arra, hogy megtaláljam a könyvet. Pedig annyira akartam, hogy az asszony erősen morgott már rám. Pedig csak éjfél volt.
Ma pedig ahogy hazaértem este azonmód prezentáltam.
Nehogymán én legyek a kisördög!!! :)

43pbwjg8s

A rugós szerkezetről van valamid amin jobban meg lehetne ismerni?

3k74cecek

Én nem érzem úgy hogy itt bárki is összeveszett volna. Remélem te sem. Én mindössze kifejtettem a nézeteimet a dologgal kapcsolatban. Még az sem zavar, ha valaki nem hisz nekem, mert mást látott valahol.[#wave]

3k74cecek

Ez a rajz így baromi szép, csak az a baja, hogy nem derül ki pl. a csapágyak kenésének megoldása.
Szóval ez olyan nesze semmi, fogd meg jól.[#nevetes1]

43pbwjg8s

Szigma! :)
Te jössz képpel akkor! :)

4um5b65d

Néha napján szét kell szedni és lustaságból és hogy tiszta maradjon a kezünk egy kis fúró-vágó-ürgeölő spray-el befújni a csapágyakat aztán összerakni és nem használni a következő szétszedésig...hát még ezt sem látod??

[#nyes]

43pbwjg8s

Na jó nem játszuk ezt akkor tovább.:)
Bár kezdem megérteni, hgy tulajdonképpen mindgy milyen rajz kerül fel, az nemfog véleményeket változtatni.
Egyszerűbb lesz ha a jövőhéten felhívom az SKF-eseket és véleményt kérek. Emiatt a vacak megszorítás miatt most nem járnak hozzánk a fene enné meg.

4um5b65d

Jól van naaa, csak szórakozunk ......
Túl bonyolult az egész, erre gondol nyilván mindenki.
De ne az skf-re hallgass hanem azokra akik már a fél életüket a mechanikákkal töltötték....jobban jársz.
Hagyd a kúpgögőset......

svejk

Minden érintettnek..
Persze hogy nem veszkedtünk,sőt még az ékszíjat sem dobtam le :)
Csak annyit mondtam kicsit csúnyábban magamban, hogy basszus ...és elmentem a dolgomra.
Inkább valami hasznosat tettünk volna, pl. megmondta volna valaki a gyémántos korongom ajánlott fordulatát :)

svejk

Ááá, csapágyboltosok...
Léhűtő társaság, jobb lenne ha lenne egy automata az üzlet előtt, bedobnám a pénzt és kiesne a csapágy.
Mindig felbosszantanak..-vagy lehet én is Őket??

43pbwjg8s

Na még jó! Valahogy nem is tudtam olyan komolyan venni. :)
Valszleg valami egyszerűbbet csinálok majd élesnek, de ezt már azért megkérdezem.
Még az is lehet, hogy csak úgy szórakozásból mégis megcsinálom magamnak. Legalább akkor meglátom jó-e, avagy sem.

4um5b65d

Mivel úgyis egy 2800-as fordulatú köszörüre fogod tenni , így az jó is lesz. Én is azon használom.

43pbwjg8s

Olyan 5/min-től 30.000-ig környéken lehet. :)
Milyen korong az? Valamit csak tudsz róla!?