Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

ybm4ifb

Nincs infom...MÉH telep.

HJózsi

http://www.confidenza.hu/NTNkatalogus/ntn_muszaki_8.html" TARGET=_fnew>Confidenza  Csapágyhézag, csapágyak rögzítése ...

43pbwjg8s

Ilyen nem jó?
Bár a méretet meg kell kérdezni.
http://www.teszvesz.hu/item990477977_maxon_dc_motor_a_max_24v.html#gallery" TARGET=_fnew>MAXON A-max 24V

svejk

Oké, de nem tudom határidőre vállalni :))
Másrészt pedig mindenféleképpen visszaadom, vagy megfejtve, vagy megfejtetlenül.
Ez nekem hobby :)

svejk

Jó kis iromány, valaki aki ért hozzá és sok szabadidővel rendelkezik leszedhetné PDF vagy más menthető formátumban.

6fabbzvm

Szalai György

Hát ez is Maxon. Más hasonlóság nincs. 30k rpm körüli fordulatról beszélgettünk. Ez ahhoz nagyon csiga. Meg az a csúszó csapágy a kimenő tengelyen…

hostya

Vagy a mappámban is megtalálod fejezetenként .pdf

svejk

Köszi a Nép nevében! :)
Mivel a legkönnyebb csinálni?

000000000

ybm4ifb

Szevasz svejk..

Szó nincs semmiféle határidőről..magánban írd meg a Posta cimed..ne kelljen keresgélnem...azt küldöm

skwby94ub

Józsi, tulajdonképpen azok az anyák miért kellenek rája?

HJózsi

Az elsővel kinullázom a "kotyogást" ( mintha 'O' elrendezésű ferde hatásvonalú csapágy lenne) a másodikkal " kontrázva rögzítem, ezután egy szíjtárcsa jön és azt a következő anya szorítja ...  
Ha van jobb célszerűbb megoldás, szívesen várom a javaslatot!...
Jártam ma a Confidenzánál, sajnos se csapágy hézagoló se kompenzátor lemez nem volt náluk, de rendelésre hoznak ...  

svejk

Sajnos manapság nem divat raktárt eltartani.

HJózsi

Csapágy azért van náluk bőven, a pár száz m2-en ...
a hézagoló kisebb helyet foglal, persze tény, hogy ritkábban keresik ...