Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

s5f8tmfv3

Ma reggel sem ment, pedig töröltem a cookie-kat, az előzményeket stb.. Firefox sem hozza be. Innen a cégtől OK. Mi a fenét csináljak vele? Nincs sok kedvem legyalulni a vinyót és újrarakni mindent.

HJózsi

Erre nehéz válaszolni ... olyan mintha szűrnék a netet nálad ... NOD32 van a gépeden? Tűzfalbeállítások? ... Legjobb lenne egy másik gépről kipróbálni az otthoni NET kapcsolatodat ...

bmejdz9nu

Egyébként nálam napok óta (egy hete?) a Gmailra nem jönnek meg az Ebay levelei! Másnál megy? Spam lett Google-nál ? :)

s5f8tmfv3

Nekem ez a része rendben van. Ebay mailok szépen jönnek a Gmailra.

s5f8tmfv3

Erre nem tudok "gombot varrni" ma délután minden elindult. Nem értem.[#nemtudom]

PSoft

Nem is kell mindenre "gombot varrni".
Fogadd el így,ez (csúcs)technika.:)))

bmejdz9nu

Ma beindult nekem is... jönnek már...

43pbwjg8s

Keresek olyan személyt (az egyszerűség kedvéért), aki a lentebb már mutatott, a találkozón a VARSAMOTOR Ltd.-től ( :) )vásárolható RS-770SHF-8515 motort már használja.
Táp megoldás érdekelne hozzá!

sanka74

Számítógép tápot javasoltak hozzá többen is.A FZ1-es vasúttrafóval nem megy,túl nagy az áramfelvétel...

Révész Richárd

Az elektronika topik #4775-ben van egy kapcsolás,azt nézd meg.

43pbwjg8s

Köszönöm a tippeket!
Több megoldás is jött.
Ez meglepő... PC tápból mennyit eszik meg (teljesítményben) szerintetek?

s7manbs8

Mert az hány voltos motor , olyan 3-4 V körüli, olyasmit én próbáltam sima PC táppal megy, éppen elbírja kb.

sanka74

43pbwjg8s

A magas áramértékek miatt vagyok teljesen tanácstalan.
Persze kaptam már nagyon jó tippeket, de lehet mégis most az egyszer megcsináltatom valakivel aki elvállalja. Remélem nem lesz nagyon húzós az ára.

s7manbs8

Ezek a mostani PC tápok 10A-t is tudnak, attól nem kell annak több szerintem.