Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Ne vegyél ettől az eladót semmit! 30 nap után a PayPal-al vertem vissza a pénzt... sőt még a negativomat is kitöröltette... jó játékos...:)

bmejdz9nu

Ebay ID: love-happyshopping = NE VEGYETEK TŐLE... én mondtam előre...
Egyébként a "meg nevezhető" cégnél tutit kapsz majd ennyiért... mertugye + vám + Áfa + kezelési költség...
De ha vesztek... megteszitek, hogy megírjátok a történetet ugye :)

bmejdz9nu

Ja és ER11 és 1,5 Kw, (a léghűtéses a víz meg kevesebb:)... több mint vicces... :) [#nyes]

HJózsi

Sorry, ne csak az első jelentést nézd ...;)
Medical Equipment Plant ... Orvosi Felszerelés Üzem (v. Gyár) azaz Orvosi felszereléseket gyártó vállalatról van (lehet ) szó ... persze attól még lehet kamu ... és fényképet árusít, ahogy Péter írja ... :D    Mindenesetre ezt a pudingot sem szeretném magam kipróbálni ... [#nyes][#mf1]

HJózsi

Még 1 ... melyik Kuglee-t használod? ... [#csodalk]

Van ilyen cég : http://exporter.globalimporter.net/company/432/564545" TARGET=_fnew>ITT láthatod ...  a China Exporter Katalógus szerint ...  

bmejdz9nu

Mostanában volt egy-két jó "story"-m az Ebay-on... Mindig tanul az ember...:) Persze em akarom elvenni senki kedvét... ha van felesleges lóvé :)
Pl. küldtek egy golyósorsót ami 3mm-et (három!) kotyanik... gondolom szétszedték és kisebb golyókat tettek bele?
Aztán írtam mi a fene ez? Aztán semmi... adtam egy negativot... lové ugrott... :)
Aztán 3db DC szervómotor... mind a háromban a kommutátor széttörve és motor leégve :) megint negativ... de lové ugrott... ezen a PayPal sem tud segíteni...
Szóval... ha sokat vesz az ember... nagy átlagban és szerencsével... talán...
Ja és fizettem a "semmikért" Áfát és vámot is.... Happy...
Ha valami nem új... dedikáltan! akkor már félek... Talán a válság vszi rá az embereket, hogy a "sz*rt" is eladják... mert ez régebben nem volt így... azaz ritkábban...

Aztán mesélhetnék még... :) Pedig ismerem a dolgokat... és kommunikálok németül és angolul...

bmejdz9nu

És totál megváltozott a PayPal védelem! Már az sem a régi...

HJózsi

Ez a CumiQumLaude fokozat az eBay-en ...[#nyes][#nyes][#nyes] Eddig szerencsére csak 20 $-t buktam, 8GB-s MP3 lejátszóért ... a cég eltünt ... nem figyeltem, csak kb 300 eladása volt ... ugyanaz ...
Egy patronkészletért szeptember eleje óta pótleveleztem, végül a Talira megjött és át tudtam adni ... szép lett volna, nem is magamnak rendeltem ...

HJózsi

Meg a díjak sem, most irkálják a szabálymódosításaikat ...

bmejdz9nu

Valami gyökeresen megváltozni látszik az Ebay-on...
Gyakorlatilag eddig a vevő volt a király... most ... azaz nagyokat lehet veszteni majd...
Próbálj meg egy PayPal védelmet aktiválni... egy fing lett :) Szerintem ez rossz politika az Ebay-tól... de nekik takarékos :)

s5f8tmfv3

Miért nem jön be a #1371 link? Leállt az E-baj?[#zavart1]

kly

már napok óta  sza..xik

bmejdz9nu

A hiba az ön készülékében van :) Nekem ok.

PSoft

HJózsi

Csak alátámasztani tudom az előttem szólókat ... :D  gond nélkül megy és ment délután is ...   Reboot ...