Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Encoder használata

Indította gaben, 2024 április 09, 16:29

Előző téma - Következő téma

000000000

Sajnos nem vagyok egy nagy világjáró, nem járok feléd. Postázást nem vállalod? Menyiért adnád?

Nem az a baj, hogy nem új, de amikor rákérdeztem az állapotára akkor lehetett volna az eladóban egy kis tisztesség.

000000000

Nem postázok.
Ezért is mondtam hogy elviszed és kész, ennyi az ára :)  

000000000

Nagyon rendes vagy , köszönöm szépen.
Sajnálom, hogy nem tudjuk megoldani a szállítmányozást.

svejk

De ha megkéred a barátnődet akkor egy bon-bonért biztos szívesen feladja a postán, ha már Te ilyen fafejű vagy :)
A bon-bont meg állja Krajnyák kolléga.

Sok-sok csomagot kapok amit nem az adott fórumtárs ad fel személyesen :))

svejk

Az nem szívesség, hogy ingyen adod, igenis legyen ára, de szívességből biciklizz el vele a postára. Biztos van Vácon több kisebb posta ahol nem kell hosszú perceket sorbaállni.

képzeld el, ha én is így álltam volna anno neki az e240-es dologhoz... vagy 300 motorral kevesebb lenne a hobbysták birtokában :(

De van itt még sok fórumtárs akivel lehetne példálózni szívesség tekintetében.

000000000

Egyetértek Svejkel, szívesen kifizetek valamekkora  összeget az encoderért, ha eljut valahogy hozzám.
Bár nekem a barátnős megoldás is tetszik, és állom a bonbont :)

s7manbs8

Nem derül ki adatlapjából merre van, lehet Ausztráliában, akkor nem csoda, hogy nem postázgat.  :)

000000000

Ha ott is van Dunakanyar akkor ez is előfordulhat.[#buck]

000000000

Mondtam hogy NEM postázgatok, ha nem jó a személyes átvétel akkor sajnálom.
Többször nem teszek ilyen ajánlat és nem lesz min csámcsogni.  
De mehetsz LoneWolf-hoz, csak Ő ezt 5500-ért adja.

svejk

Csámcsogni... lehet igazad van. Mármint a csámcsogással.

Minden esetre én úgy vagyok vele hogy ha van, és ráadásul ingyen, de nem kaphatom meg, akkor inkább jobb ha nem is tudok róla. :((

svejk

De csak azért is segíteni szeretnék... :)
Egyes futárszolgálatokat meg lehet bízni, hogy menjenek ki címre csomagért.

Hátha ebbe Pál barátunk is belemenne, hiszen nem kellene otthonról kimozdulnia.

Régebben Laslie intézett ilyen tranzakciót nálam, meg kellene kérdezni hogy működik, és kiknél.
Ha 1000-1500 ft a normál futár ár, akkor ez a transzver sem lehet több a duplájánál.

s7manbs8

Mutatok mindjárt nektek encodert hehe. Ez a tuti.

000000000

Pál esetleg Svejk #1130-as megoldása szóba jöhet?
Megértem azt is ha nem, nem akarunk mi csámcsogni a dolgon csak keressük a megoldásokat.
Köszönettel.

279nwbpsa

Szia.
Hogyan néz ki az encodered tulajdonképpen?
Úgy értem,milyen a felfogatás,tengelyátmérő,stb...
Van nekem ugyanis használaton kívül 1000,vagy 1500-ös üvegtárcsás cucc.Ha passzol a motorodra,akkor hétfőn elküldhetem neked,mindenképp mennem kell ugyanis postára...

000000000

Szia
1000 felbontású volt, az üvegtárcsa átmérője 34mm, az osztások közepe kb. 29mm kerületű körön helyezkedik el.
A tengely átmérője elég egzotikus számomra, mikrométerrel mérve 6,89mm  
Az a perem amire maga az üvegtárcsa felül az alumínium gyűrűn az 11mm.
https://lh3.googleusercontent.com/-djcmMFBBCUA/UXuiC9nU9_I/AAAAAAAAAHg/oaorTwgfXV8/s640/IMG_20130427_115913.jpg" border=0>

Köszönöm fáradozásod.